Ανδρέας Βορύλλας: Τι μεγάλη ευλογία να βρίσκεται για πρώτη φορά στην Αθήνα η Τιμία Κάρα του Αγίου Ιωάννη του Χρυσόστομου

Στην μεγάλη ευλογία να βρίσκεται για πρώτη φορά στην Αθήνα η Τιμία Κάρα του Αγίου Ιωάννη του Χρυσόστομου, αναφέρθηκε ο βουλευτής του Β2 Δυτικού Τομέας Αθήνας της Νίκης, Ανδρέας Βορύλλας, από τον Ιερό Ναό του Αγίου Ελευθερίου στην Αχαρνών.

Ο Ανδρέας Βορύλλας ευχαρίστησε τον Γέροντα Εφραίμ

που κόμισε τη Θαυματουργό Κάρα και το Άφθαρτο αριστερό Ωτίο του Ιερού Χρυσοστόμου, από την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπεδίου Αγίου Όρους ενώ δήλωσε συγκινημένος από την ανταπόκριση των πιστών.

«Το πλήθος πιστών που συρρέουν κατά χιλιάδες στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθεριου για να προσκυνήσουν τα θαυματουργά τίμια λείψανα είναι το καλύτερο μήνυμα στις δύσκολες αυτές ώρες που περνά η πατρίδα μας», τόνισε μιλώντας στο Sportime ο Ανδρέας Βορύλλας.

«Είμαι πεπεισμένος ότι η Πίστη των Ελλήνων, οι Άγιοί μας και η Παναγία μας θα μας βγάλουν για άλλη μία φορά από τη δύσκολη περίοδο που βρισκόμαστε», συμπλήρωσε.

Ανδρέας Βορύλλας: Τι μεγάλη ευλογία να βρίσκεται για πρώτη φορά στην Αθήνα η Τιμία Κάρα του Αγίου Ιωάννη του Χρυσόστομου

«Θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γέροντα Εφραίμ ο οποίος κόμισε τη Θαυματουργό Κάρα και το Άφθαρτο αριστερό Ωτίο του Ιερού Χρυσοστόμου από από την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπεδίου Αγίου Όρους», ανέφερε ο Ανδρέας Βορύλλας ενώ ευχαρίστηκε και τον πάτερα Θεμιστοκλή, εφημέριο της εκκλησίας του Αγίου Ελευθερίου.

Την ίδια ώρα, κάλεσε όσους δεν έχουν προσκυνήσει ακόμα τα τίμια λείψανα να το κάνουν, καθώς όπως είπε «αποτελεί μοναδικό γεγονός και Θείο δώρο η παρουσία των λειψάνων στην Αθήνα, έως τις 16 Νοεμβρίου».

Να σημειωθεί ότι επικεφαλής της Ιεράς πομπής προς τον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου στην Αχαρνών ήταν ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Φιλόθεος ενώ τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών εκπροσώπησε ο Επίσκοπος Ρωγών κ. Φιλόθεος.

Το παρόν έδωσαν επίσης και οι βουλευτές της Νίκης, Τάσος Οικονομόπουλος και Νικόλαος Βρεττός.

Διαβάστε επίσης:

Η Τιμία Κάρα του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου για πρώτη φορά στην Αθήνα έως την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα