Αναστόπουλος: «Στόχος πλέον, η 10άδα»

06:49 8/4/2019 - Πηγή: Sportime

Τις δικές του αναλύσεις για το παιχνίδι και το πώς αυτό εξελίχθηκε έκανε ο προπονητής της Κέρκυρας, Νίκος Αναστόπουλος.

Μεταξύ άλλων, χαρακτήρισε τυχερό για τον Πλατανιά, ενώ αναφέρθηκε για την αναδιάρθρωση και τον στόχο της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αναστόπουλος:

«Θα έλεγα ότι παρόλο που ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά το παιχνίδι, κόντρα στη ροή του, δεχτήκαμε ένα γρήγορο γκολ, με

αποτέλεσμα να μας πάει λίγο πίσω.

Δεν το παρατήσαμε το παιχνίδι, συνεχίσαμε και στο δεύτερο ημίχρονο θα έλεγα ότι είμαστε ακόμα καλύτεροι, αλλά δυστυχώς με τους συνεχείς τραυματισμούς στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπορούσαμε να έχουμε περισσότερο ρυθμό.

Προσπαθήσαμε, είχαμε τη φάση με τον Τουράμ να ισοφαρίσουμε και όπως είναι πολύ φυσικό, όταν ένα παιχνίδι είναι στο 1-0 και επιτίθεσαι, είναι πολύ φυσικό ή να ισοφαρίσεις ή να δεχτείς ένα τέρμα.

Ετσι κι έγινε. Ο Πλατανιάς ήταν τυχερός σήμερα, αυτά έχει το ποδόσφαιρο και συνεχίζουμε πλέον για να είμαστε στο στόχο, ο οποίος πλέον είναι η 10αδα, να δούμε τι θα γίνει και με την αναδιάρθρωση και από εκεί και πέρα προχωράμε για το επόμενο παιχνίδι.

Τώρα όσον αφορά για τη διαιτησία, εγώ δε μιλάω ποτέ για τη διαιτησία, αλλά θα έλεγα, γιατί καταλαβαίνω ότι και οι διαιτητές είναι άνθρωποι κι ένα σφύριγμα μπορεί να ευνοήσει τη μία ομάδα ή να αδικήσει την άλλη.

Δε γίνεται, όμως, να πέφτει ο παίκτης του Πλατανιά στο κέντρο του γηπέδου, να χτυπάει η μπάλα στο χέρι μπροστά του και να δίνει αράουτ.

Δε θέλω να αναφέρω κι άλλα, έχουν γίνει κι άλλα.

Δε γίνεται στο πρώτο ημίχρονο να φεύγουμε για γκολ και μετά από πέντε λεπτά να σφυρίζει και να δίνει κάρτα στον Αναστασίου, ενώ φεύγαμε για γκολ, στο 44’. Λοιπόν, η διαιτησία σήμερα, θα έλεγα, δεν βρέθηκε σε καλή μέρα».

Για το γεγονός ότι η άμυνα της ομάδας του ήταν συνεχώς εκτεθειμένη:

«Αφού θέλαμε το παιχνίδι. Ο Πλατανιάς στο δεύτερο ημίχρονο, επί 85 λεπτά αμυνόταν, με αποτέλεσμα να μπει και τρίτο στόπερ! Τι να κάνουμε, έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Για τα θέματα της Κέρκυρας, την αναδιάρθρωση και για το ότι αν συμφωνεί ότι ο Πλατανιάς στο πρώτο ημίχρονο ήταν πιο κινητικός, σε αντίθεση με το δεύτερο όπου η δική του ομάδα πίεσε:

«Αυτό είπα. Θα ξεκινήσω από την τρίτη ερώτηση. Δε διαφωνώ.

Και πάλι, ενώ ξεκινήσαμε καλά, πάλι δεχτήκαμε ένα γκολ ας πούμε από ένα σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, με αποτέλεσμα αυτό να μας φέρει λίγο πίσω, ενώ είχαμε μπει λίγο δυνατά.

Οσον αφορά για την αναδιάρθρωση, από τη στιγμή που έχει οριστεί από πέρσι, έχει συμφωνηθεί από πέρσι, δεν βρίσκω το λόγο να μην γίνει. Βέβαια, δεν είμαι εγώ αρμόδιος για να κρίνω αν θα γίνει ή δε θα γίνει.

Εγώ είμαι άνθρωπος του ποδοσφαίρου χρόνια και μου αρέσει το ποδόσφαιρο, επειδή είναι ωραίο άθλημα και κόσμος να έρχεται, αλλά και οι ομάδες να είναι ανταγωνιστικές, να μην βλέπουμε αυτές τις μεγάλες διαφορές.

Οσον αφορά τα θέματά μας, αυτό είναι κάτι οικογενειακό και θα δούμε πώς μπορούμε να το λύσουμε».

The post Αναστόπουλος: «Στόχος πλέον, η 10άδα» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα