Αν χάσει ο Φερέιρα… χάνεται

Αμπέλ Φερέιρα: Για την φαμίλια Σαββίδη ήταν απωθημένο! Προσωπική υπόθεση. Εγωϊσμός.  Εκείνο το βράδυ του Σαββάτου της αλλαγής πατήρ και υιός ήταν σε έναν γάμο.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποδέχθηκε τα πετροδόλαρα και έφυγε.Η εντολή των αφεντικών προς τους συνεργάτες τους ήταν ξεκάθαρη: «Θέλουμε ό,τι καλύτερο! Όσο κι αν κοστίζει…», η ατάκα τους.

Η αλήθεια είναι πως στην περίπτωση του Αμπέλ Φερέιρα στοίχισε ο κούκος αηδόνι! Από την αποζημίωση

της Μπράγκα μέχρι τις ετήσιες απολαβές του ιδίου. Δύο μήνες μετά η προοπτική που έχτιζε το status του Πορτογάλου, οι εγγυήσεις του Φερνάντο Σάντος έχουν μετατραπεί σε έντονο προβληματισμό και διαρκή αμφισβήτηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ο Σαββίδης και οι 15 προσκλήσεις για το ντέρμπι

«Γυάλινη» άμυνα (8 αγώνες/14 γκολ παθητικό), αποκλεισμός-φιάσκο στην Ευρώπη από την Σλόβαν Μπρατισλάβας, επιμονή (ξεροκεφαλιά για πολλούς) στο 4-4-2 που εσχάτως το πήρε αλλιώς και του έδωσε την μορφή του 4-2-3-1 και αστοχία σε αλλαγές/πρόσωπα 11άδας.

Ο Φερέιρα μπορεί να αρνήθηκε να συζητήσει την πρόταση της Σπόρτινγκ, αλλά από το μυαλό των αφεντικών του ΠΑΟΚ δεν έχει γίνει ακόμη delete η λέξη πίστωση! Σήμερα κρίνεται το μέλλον του Πορτογάλου προπονητή. Αν όχι άμεσα, δεδομένα έμμεσα. Ακόμη και ο συγχωριανός του, Αντελίνο Βιεϊρίνια που τον στηρίζει 101% είχε μέσα στην εβδομάδα επαφή μαζί του για να του αφήσει το στίγμα της συνάντησης με την ΑΕΚ.

Την σημασία που ΄χει στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα όχι μόνο η εμφάνιση, αλλά (κυρίως) το αποτέλεσμα. Ο Αμπέλ Φερέιρα δεν έχει κερδίσει τα Ελληνόπουλα, δεν έχει βρει κωδικό επικοινωνίας με Μάτος, Ζαμπά, δεν έχει «μαλακώσει» την γκρίνια του Κρέσπο, νίκησε τον Ατρόμητο στο 90φεύγα, απέφυγε την ήττα από τον Άρη στο 97’. Οπότε, σήμερα «do or die».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Αν χάσει ο Φερέιρα… χάνεται appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα