Αμρ Ουάρντα: Δεν βάζει μυαλό με τίποτα!

Αμρ Ουάρντα φίλες και φίλοι! Μία ξεχωριστή περίπτωση ανθρώπου και επαγγελματία. Για 3η φορά τις τελευταίες 10 ημέρες ο Μάριο Μπράνκο τον κάλεσε στο γραφείο του για να του βάλει… μυαλό!

Ο Ιβάν Σαββίδης είναι γαλαντόμος, έχει αδυναμίες, αλλά μην του πατήσεις τον… κάλο.

Φανταστείτε ότι ο Γλύκος έφυγε και δεν πήρε ούτε ευρώ από τα περυσινά ευρωπαϊκά μπόνους, κατόπιν εντολής του «μεγάλου», διότι κάθισε πάνω στο συμβόλαιο.

Όπως αναφέρει η στήλη των Παρασκηνίων στο Sportime του Σαββάτου, ο 26χρονος Αιγύπτιος εξτρέμ με ένα 400άρι και ζώντας έντονα στη Σαλόνικα και την Κομοτηνή

δεν φέρεται πρόθυμος – μέχρι νεοτέρας- για να συνεργαστεί στις επιθυμίες της διοίκησης Τούρκος agent και άνθρωπος της εμπιστοσύνης του Μπράνκο έφερε πρόταση από την Ανκαραγκουτσού, αλλά εκείνος ανένδοτος.

Ο Αμρ Ουάρντα θα το πάει μέχρι τέλους;

Ο ΠΑΟΚ θα βρει μπροστά του τον Ντόλμπεργκ

Κανονικά στη διάθεση του Έρικ Τεν Χάαγκ για τη ρεβάνς του Άγιαξ απέναντι στον ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Κάσπερ Ντόλμπεργκ, που αποχώρησε με μικροπρόβλημα τραυματισμού από το ματς της Τούμπας.

Ο νεαρός επιθετικός του Αίαντα προπονήθηκε κανονικά την Παρασκευή και δήλωσε «παρών» ενόψει της αναμέτρησης με την Έμεν για την 2η αγωνιστική της Eredivisie, αλλά και για τον επαναληπτικό με τον ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανανέωσε ο Ζίγεχ!

Ο Έρικ Τεν Χαγκ μετά το τέλος της προπόνησης του Άγιαξ, μίλησε για την αναμέτρηση με την Έμεν, σημειώνοντας ότι το μυαλό των παικτών του βρίσκεται στην αναμέτρηση του Σαββάτου, καθώς αντιμετωπίζουν έναν δύσκολο αντίπαλο.

«Είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο στο επόμενο παιχνίδι μας, αυτό με την Έμεν. Η συγκεκριμένη ομάδα απέδωσε πάνω από τις προσδοκίες την προηγούμενη σεζόν και νομίζω πως και φέτος θα πάρει πολλούς βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Η Έμεν δεν είναι σίγουρα ένας εύκολος αντίπαλος», ανέφερε στις δηλώσεις του ο προπονητής του Άγιαξ, που επιβεβαίωσε και την επάνοδο του Ντόλμπεργκ στην αγωνιστική δράση και τις προπονήσεις.

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

The post Αμρ Ουάρντα: Δεν βάζει μυαλό με τίποτα! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα