Άλκμααρ – Παναθηναϊκός 3-0: Έχει πάρα πολύ δρόμο μπροστά του

Άλκμααρ – Παναθηναϊκός: Την ήττα με 3-0 γνώρισε η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο δεύτερο φιλικό της παιχνίδι επί ολλανδικού εδάφους.

Διούδης, Κώτσιρας, Σιδεράς, Βέλεθ, Χουάνκαρ, Αλεξανδρόπουλος, Μαουρίσιο, Ενγκμπακοτό, Βιγιαφάνιες, Σαβιέρ, Μακέντα, ήταν οι αρχικές επιλογές του 59χρονου τεχνικού.

Δεύτερος στόπερ, πλάι στον Φραν Βέλεθ, αγωνίστηκε ο Γιώργος Σιδεράς, ενώ ο Γενί Ενγκμπακοτό έπαιξε αριστερά, ο Σαβιέρ δεξιά και ο Λούκας Βιγιαφάνιες είχε ελεύθερο ρόλο.

Το ρολόι σημάδευε

το 12ο λεπτό, όταν οι γηπεδούχοι κέρδισαν κόρνερ από δεξιά.

Εκτελέστηκε με πάσα, ο Σουγκουβάρα έπαιξε παράλληλα και o Nτε Βιτ γέμισε στην περιοχή του Παναθηναϊκού.

Ο Κάρλσον πιθανώς δεν ήταν εκτεθειμένος, ο Χουάνκαρ άργησε να πάει κοντά του και με ένα υπέροχο τακουνάκι ο Σουηδός άνοιξε το σκορ.

Η Άλκμααρ είχε τον έλεγχο του αγώνα και σε δύο περιπτώσεις απείλησε με δεύτερο γκολ (στο 22′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σουγκαβάρα και στο 34′ με δυνατό σουτ του Ρέιντερς).

Ο Γιοβάνοβιτς έκανε αρκετές αλλαγές στο β’ ημίχρονο, όμως πέραν ενός σουτ του Καρλίτος στο 66′, ο Παναθηναϊκός δεν άγχωσε τους γηπεδούχους.

To κείμενο ανανεώνεται…

από το sportime.gr.
για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα