Άλμπα Βερολίνου – Παναθηναϊκός live streaming

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται στο Βερολίνο και αντιμετωπίζει την Άλμπα με σκοπό να επιστρέψει στις νίκες μετά την αποτυχία της Βαρκελώνης.

Η Άλμπα έχει πάρει τον «αέρα» των «πρασίνων» έχοντας 4/5 νίκες στα τελευταία ματς των δύο ομάδων. Τελευταίο «διπλό» του Παναθηναϊκού το μακρινό 2015, έκτοτε μετράει μόνο ήττες εκτός έδρας.

Δείτε τον αγώνα live
ΕΔΩ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Ήταν καλή η ομάδα του Αταμάν κατά διαστήματα στην Βαρκελώνη αλλά δεν μπόρεσε να βρει λύσεις στα υπερόπλα των γηπεδούχων που η ποιότητα τους στο τέλος φάνηκε. Μεγάλη απώλεια εκείνη του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ο οποίος θα λείψει για δύο μήνες αλλά στο σύνολο προστέθηκε ο Κέντρικ Ναν που άμεσα εντάχθηκε σε αυτό.

Ζήτημα η περιφερειακή άμυνα, πρέπει να βρει λύσεις αφού οι αντίπαλοι χρησιμοποιούν αρκετά το τρίποντο. Θα πάρει πολλά λεπτά ο Μήτογλου, αναμένεται να ανοίξει το rotation. Παράλληλα πρέπει να σπάσει την κακοδαιμονία που βαραίνει εκτός έδρας φέτος, δεν έχει κάνει νίκη μακριά από το ΟΑΚΑ. Βελτιώνεται σταδιακά η άμυνα του και περιορίζει τους πόντους που δέχεται στους 80.

ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ LIVE STREAMING 10/11

Η Άλμπα και φέτος είναι η κλασική ομάδα που γνωρίζουμε. Δεν υπάρχει ξεκάθαρο πλάνο επιτυχίας, βασίζεται στο επιθετικό ταλέντο κάποιων μονάδων της και σε τίποτα παραπάνω. Εύκολα τερματίζει τελευταία, είναι η χειρότερη ομάδα της λίγκας αλλά παραδοσιακά απέναντι στον Παναθηναϊκό βρίσκει τον καλό της εαυτό.

Κορυφαίος ο Σπανιόλο, εντυπωσιακός ο Κουμάντζε και κάποιοι άλλοι τίμιοι συμπαραστάτες. Χρειάζεται μία νίκη για ψυχολογικούς λόγους και για να μην αισθάνεται «λαθρεπιβάτης» της λίγκας, καθώς έχει και το χειρότερο ρόστερ. Μετράει 4/5 νίκες εντός έδρας σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, είχε υποτάξει την Αρμάνι με 85-82.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά κάνοντας κλικ ΕΔΩ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Ιωσήφ Σηφάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα