Άγριες Μέλισσες spoiler: Πέντε συγκλονιστικές αποκαλύψεις μέχρι το τέλος της σεζόν (vid)

13:58 4/3/2020 - Πηγή: Sportime

Πολλά και συγκλονιστικά αναμένεται να δούμε μέχρι το τέλος της σεζόν στις «Άγριες Μέλισσες», που έχουν καθηλώσει χιλιάδες κόσμο μπροστά στους δέκτες του.

Το  TiVi Σίριαλ και το Youweekly.gr, αποκάλυψε μυστικά και μεγάλες αποφάσεις που θα παρθούν, μέχρι να τελειώσει η φετινή σεζόν.

Αρχικά, όπως γίνεται γνωστό θα δούμε μαζί της Ελένη με τον Θωμά. Μπορεί ο κόσμος να θέλει να τη δει με τον Λάμπρο, ωστόσο κάτι τέτοιο δε θα γίνει.

Αυτή τη στιγμή η ίδια είναι πολύ θυμωμένη με τον Θωμά, ωστόσο αυτός δεν τα παρατάει και θα χρησιμοποιήσει ακόμα και το πιο ένοχο μυστικό της.

Ακόμα

θα δούμε τη Δρόσω να γεννάει το παιδί της κρυφά από το Διαφάνι, ενώ ο Νικηφόρος αναγκάζεται να πει την αλήθεια στην Ασημίνα, που χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της.

Ωστόσο θα αποφασίσει να το πάρει η ίδια και να το μεγαλώσει ως δικό της, μετά από ένα σατανικό σχέδιο της Μυρσίνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άγριες Μέλισσες: Αυτό το κανάλι τις απέρριψε πριν τον ΑΝΤ1! (vids)

Στη συνέχεια στις «Άγριες Μέλισσες», θα έχει και μία πολύ βαριά… τιμωρία για τον Δούκα. Ο ισχυρός άνδρας του χωριού μαθαίνει από τον Θωμά τα όσα έχει κάνει η Μυρσίνη και εκείνος σοκάρεται με την απιστία της.

Την ίδια ώρα, ο Συνεταιρισμός γίνεται πολύ δυνατός και ο Δούκας αρχίζει να χάνει τη δύναμη του. Ακόμα βλέπουμε την Πηνελόπη να μαθαίνει ότι είναι έγκυος και το παιδί είναι του Μελέτη, αφού οι ερωτικές προτιμήσεις του Κλεομένη δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμα.

Τέλος η Θεοδοσία, πληρώνει τον Λάμπρο ακριβώς με το ίδιο νόμισμα και βρίσκεται άλλον άνδρα και μάλιστα τον ερωτεύεται.

Πρόκειται για τον γυναικολόγο Βασταρδή. Μάλιστα μαθαίνει ότι είναι παντρεμένος, αλλά αυτός της υπόσχεται ότι θα χωρίσει, ωστόσο δεν το πιστεύει.

Ο Λάμπρος καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά και αρχίζει να δείχνει τη ζήλια του, ενώ θα διεκδικήσει για πρώτη φορά πραγματικά τη γυναίκα του.

The post Άγριες Μέλισσες spoiler: Πέντε συγκλονιστικές αποκαλύψεις μέχρι το τέλος της σεζόν (vid) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα