Άγριες Μέλισσες spoiler – διαρροή 14/11: Αυτά γίνονται στο τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας! (vids)

Άγριες Μέλισσες spoiler – διαρροή 14/11: Ξέρουμε πως τα τηλεοπτικά νέα και οι εξελίξεις σας ενδιαφέρουν. Διαβάζετε φανατικά, επομένως το παίρνουμε κι εμείς στα σοβαρά. Στα πολύ σοβαρά. Ειδικά σε ότι έχει να κάνει με τις άγριες μέλισσες. Μια τηλεοπτική σειρά που αποτελεί το φαινόμενο της τρέχουσας σεζόν.

Άγριες Μέλισσες spoiler – διαρροή 14/11

Θα αρχίσουμε δειλά δειλά να κάνουμε παιχνίδι και με αυτό το τηλεοπτικό φαινόμενο. Η σειρά του ΑΝΤ1

κάνει πάταγο. Θα ρωτάμε, θα μαθαίνουμε, θα σας τα λέμε. Όπως πρέπει, όταν πρέπει. Το επεισόδιο της Τετάρτης ξεκλίνησε δυναμικά, αφού Λάμπρος και Λενιώ επιτέλους έγιναν… σάρκα μία. Το περίμενε πως και πως το τηλεοπτικό κοινό, η σκηνή τους έγινε viral και φυσικά το twitter το… γλέντησε.

Δείτε τη σκηνή που Λάμπρος και Λενιώ κάνουν έρωτα.



Το ερώτημα είναι τι θα γίνει απόψε Πέμπτη (14/11). Χοντρικά στο τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας, αυτή η συνεύρεση θα φέρει στο φως μια αναπάντεχη εξέλιξη. Κρυμμένα μυστικά θα αρχίσουν να αποκαλύπτονται, δημιουργώντας ένα νέα κύκλο εξελίξεων.

Ο γάμος της Ασημίνας με τον Νικηφόρο έρχεται όλο και πιο κοντά, όχι όμως με τον τρόπο που περιμένουμε. Οι αρραβώνες έγιναν, παρ’ ότι η Μυρσίνη ξεκαθάρισε στην Ασημίνα πως δεν θα γίνει ποτέ μια Σεβαστού. Ο Δούκας, βλέποντας πως τα σχέδιά του κινδυνεύουν, στρέφεται στον Κυπραίο για βοήθεια. Η Ανέτ και ο Νέστορας αποφασίζουν να ανακαλύψουν πώς βρέθηκε το σκουλαρίκι της Μυρσίνης στο δωμάτιο του Κυπραίου.
Θα καταφέρουν να φτάσουν στην αλήθεια; Ο Λάμπρος και η Ελένη έρχονται πάλι κοντά, αλλά ο Κυπραίος τους παρακολουθεί στενά. Μέσα σε όλα θα γίνει προσπάθεια να μαθευτεί πως βρέθηκε το σκουλαρήκι της Μυρσίνης στο δωμάτιο του Κυπραίου…

Δείτε το τρέιλερ του επεισοδίου της Πέμπτης (14/11)



Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Άγριες Μέλισσες spoiler – διαρροή 14/11: Αυτά γίνονται στο τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας! (vids) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα