Άγριες Μέλισσες: Η Θεοφανία Παπαθωμά αποκάλυψε το νέο ρόλο της Βιολέτας (vid)

Άγριες Μέλισσες: Ο τρίτος κύκλος από τις Άγριες Μέλισσες ετοιμάζεται για πρεμιέρα στις 27 Σεπτεμβρίου και η Θεοφανία Παπαθωμά προχώρησε σε ένα μεγάλο spoiler για τον ρόλο που θα έχει η Βιολέτα (την οποία ενσαρκώνει) σε αυτόν.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του Alpha, που παρουσιάζει η Κατερίνα Καινούργιου και προχώρησε σε μεγάλες αποκαλύψεις!

«Η Βιολέτα έχει επιστρέψει από την Κόρινθο και τώρα θα δούμε τι θα γίνει. Έχει επιστρέψει στο καφενείο και μπαίνει

ενεργά πλέον σε αυτή τη νέα κατάσταση, με τις δικές της αντιδράσεις και τη δική της ιδεολογία.

Στο χωριό είναι όλοι ανάστατοι και δεν ξέρουν από πού τους ήρθε. Συγχωριανοί βρίσκονται στην εξορία, υφίστανται βασανιστήρια. Το καφενείο θα είναι ένας πυρήνας αντίδρασης, αλλά θα πρέπει να γίνεται και κάπως υπόγεια.

Στο Διαφάνι επειδή είμαστε μικρό χωριό, ερχόμαστε όλοι σε επαφή, οπότε φυσικά θα έρθει κοντά η Βιολέτα με τον Ακύλα προκειμένου να μαθαίνει πληροφορίες, αφού στο καφενείο μου πίνει καφέ και τον βρίζω κιόλας», αναφέρει για τις Άγριες Μέλισσες η Θεοφανία Παπαθωμά.

Δείτε τα όσα είπε στην εκπομπή Super Κατερίνα:

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα