Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Το παρελθόν του Δούκα και τα γράμματα του πατέρα του ανατρέπουν τα πάντα!

Όλο και μεγαλύτερο ενδιαφέρον αποκτούν οι Άγριες Μέλισσες, που συνεχίζουν να δείχνουν τα… δόντια τους και στην τηλεθέαση.

Η σειρά του ΑΝΤ1, καθηλώνει όλο και μεγαλύτερο κοινό, με τις εξελίξεις που έρχονται να υπόσχονται ακόμα περισσότερες συγκινήσεις.

Αρχικά θα δούμε τον Νικηφόρο να φέρνει σε δύσκολη θέση τον Πέτρο, με την Ασημίνα να μαθαίνει τα πάντα και να έρχεται σε σύγκρουση με τον δεύτερο.

Ο Κυριάκος προσπαθεί με κάθε τρόπο να ηρεμήσει την κατάσταση με τον γιο του, ωστόσο αυτό μόνο εύκολο

δεν μπορεί να θεωρηθεί.

Ο Λευτέρης και η Δρόσω θα βρεθούν προκειμένου να κάνουν πρόβα, με τα πράγματα να μην πηγαίνουν ακριβώς όπως τα έχουν σχεδιάσει.

Την ίδια στιγμή ο Δούκας βλέπει ότι το παρελθόν του τον κυνηγάει για ακόμα μία φορά, αφού τα γράμματα του πατέρα του βγαίνουν στο φως.

Άγριες Μέλισσες: Τι θα δούμε απόψε!

Το δικαστήριο βγάζει την απόφαση του και όλο το Διαφάνι είναι σοκαρισμένο με αυτό που θα ακούσει από αυτό.

Ο Προκόπης και Μπάμπης βλέπουν έναν τρόπο προκειμένου να φύγουν από τη Λέρο, αφού ο Γαϊτάνης τους δίνει την επιλογή, ωστόσο το τίμημα είναι μεγάλο.

Ο Μελέτης ανοίγει τα χαρτιά του χωρίς να έχει και άλλη διέξοδο, αφού η Κορίνα θα μάθει με τον δύσκολο τρόπο την αλήθεια.

Η Ελένη επιτέλους θα ακούσει καλά νέα από τον Ζάχο, ενώ την ίδια ώρα ο Νικηφόρος και η Ασημίνα υπογράφουν τα χαρτιά του διαζυγίου και χωρίζουν οριστικά.

Δείτε το τρέιλερ:

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα