Αγριες Μέλισσες: Μπαίνει… «φρένο» στην προβολή τους

Αγριες Μέλισσες: Αναμφίβολά είναι μία από τις εκπλήξεις της σεζόν. Ευχάριστες τηλεοπτικά εννοείται. Η σειρά εποχής του ΑΝΤ1 σαρώνει στην τηλεθέαση και  καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό. Αυτό όμως θα πρέπει να τις στερηθεί, έστω και για λίγο.

Αγριες Μέλισσες

Μόνο προσωρινό είναι το θέμα. Κάτι ο θάνατος του ενδυματολόγου της σειράς, κάτι ο νέος κύκλος γυρισμάτων που ξεκινούν, έχουν κάνει τους υπευθύνους να χρειάζονται ένα μπρέικ. Το κανάλι του Αμαρουσίου αντιλαμβάνεται πως ένα διάλειμμα είναι απαραίτητο και η περίοδος των εορτών είναι

η κατάλληλη.

Η απόφαση είναι του σταθμού, ο οποίος μετά από συζήτηση με τους σεναριογράφους αποφάσισε να σταματήσει η σειρά, όπως αναφέραμε, Φυσικά αυτό έρχεται προς απογοήτευση του κοινό, τη στιγμή που οι εξελίξεις στο «Διαφάνι» είναι σοκαριστικές και βρισκόμαστε ένα βήμα πριν από αποκαλύψεις!

Η εβδομάδα που διανύουμε λοιπόν είναι η τελευταία του έτους για τις Άγριες Μέλισσες. Από Δευτέρα 23/12 θα έχουμε διακοπεί της σειράς για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Πιθανότατα θα επιστρέψει στις οθόνες μας την Δευτέρα 6/1/2020… Ανήμερα των Φώτων δηλαδή.

Οι Άγριες Μέλισσες στο Ρουκ Ζουκ για φιλανθρωπικό σκοπό

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Αγριες Μέλισσες: Μπαίνει… «φρένο» στην προβολή τους appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα