Άγριες Μέλισσες: Αποκαλύψεις από τον Στάνκογλου (vid)

Καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, Ενώπιος Ενωπίω ήταν ο Γιάννης Στάνκογλου, που πρωταγωνιστεί στις «Άγριες Μέλισσες».

Ο γνωστός ηθοποιός τόνισε για τη μεγάλη επιτυχία της σειράς: «Ο κόσμος ξέρει να διαλέγει κι αν κάτι είναι καλό, θα το ακολουθήσει».

«Είναι δύσκολο που η σειρά είναι καθημερινή. Αυτό, λίγο ή πολύ, μας εκπλήσσει και εμάς που είμαστε κάθε μέρα στο σετ και γυρίζουμε αρκετές σκηνές με τους συναδέλφους» ανέφερε ο Στάνκογλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: GNTM: Η Λυδία έβαλε

μαλλιά και έγινε μελαχρινή θεά (pic)

Και στη συνέχεια είπε: «Είναι μια σειρά που, κατ’ αρχήν, αγαπάμε πολύ όλοι. Εγώ προσωπικά, διαβάζοντας το σενάριο, ενθουσιάστηκα πάρα πολύ με αυτή τη σειρά. Είπα αμέσως ναι, θέλω να το κάνω. Όταν άκουσα μετά ποιοι θα είναι οι συνεργάτες αυτής της δουλειάς, είπα κατευθείαν ναι. Μιλάμε για πρόσωπα που έχουν κάνει τηλεόραση αλλά και νέα, φρέσκα πρόσωπα που δεν έχουν κάνει τηλεόραση».

Ο Γιάννης Στάνκογλου παραδέχτηκε ακόμη πως για τον ίδιο ήταν δύσκολο να αρνηθεί την πρόταση για τις «Άγριες Μέλισσες».

«Ήταν πολύ δύσκολο να πω όχι σε μια τέτοια δουλειά. Από ότι φαίνεται, ύστερα και από τρεις τέσσερις εβδομάδες προβολής, το σασπένς μένει υψηλό και αυτό για καθημερινή σειρά δεν είναι εύκολο» τόνισε χαρακτηριστικά.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Άγριες Μέλισσες: Αποκαλύψεις από τον Στάνκογλου (vid) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα