Άγριες Μέλισσες Spoiler 23/2: Ο Δούκας κέρδισε και ο συνεταιρισμός ψάχνει αντίδραση (vid)

Άγριες Μέλισσες Spoiler 23/2: Πανικός στις Άγριες Μέλισσες, που συνεχίζουν να καθηλώνουν με τις ραγδαίες εξελίξεις στο Διαφάνι.

Άγριες Μέλισσες Spoiler 23/2: Χαμός με τις συνεχόμενες εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες, που φέρνουν τα πάνω-κάτω στο Διαφάνι.

Στο αποψινό επεισόδιο τα πράγματα ξεκαθαρίζουν, με τον Δούκα να δείχνει τις προθέσεις του στο συνεταιρισμό, με τους ανθρώπους του, να ψάχνουν τρόπο να αντιδράσουν.

Ο Νικηφόρος παίρνει της εξελίξεις ως προσωπική του ήττα και θεωρεί ότι ο πατέρας του τον εξαπάτησε, ενώ η Ελένη αντιμετωπίζει τον Δούκα για ακόμη μία φορά.

Η Μυρσίνη

μαθαίνει για τον Κωνσταντή και τη Δρόσω και γίνεται έξαλλη με τον γιο της, αλλά θα κάνει τα πάντα για να κρατήσει όρθιο το σπίτι τους. Ο Κωνσταντής, προσπαθεί να βρει τρόπο να είναι με τη Δρόσω, αλλά εκείνη παίρνει σοβαρές αποφάσεις για τη σχέσεις τους.

Η Σοφούλα τακτοποιείται στο νέο τους σπίτι με τον Βόσκαρη που βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του για να κερδίσει τη δίκη. Η Πηνελόπη πρέπει να εξηγήσει στον πεθερό της το φιλί με τον Μελέτη ενώ ένα παιδί απ’ την Πόλη, ο Ευτύχης έρχεται να ταράξει τη ζωή του Μιλτιάδη και της Βιολέτας.

Μια συνάντηση του Δούκα με τον Θέμελη θα οδηγήσει σε αποκαλύψεις… Η Ελένη θα μάθει ένα νέο που θα τη συγκλονίσει.

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, που δε σταματάει να εκπλήσσει όσους την παρακολουθούν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Survivor Highlights 23/2: Κόντρες χωρίς προηγούμενο σε Κόκκινους και Μπλε – Δεν άντεξε η Ελευθερία και ξέσπασε σε λυγμούς (vid)

Το άρθρο Άγριες Μέλισσες Spoiler 23/2: Ο Δούκας κέρδισε και ο συνεταιρισμός ψάχνει αντίδραση (vid) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα