Άγιαξ: Το αήττητο του «Αίαντα» που καλείται να σπάσει ο ΠΑΟΚ

12:52 6/8/2019 - Πηγή: Sportime

Σε λίγες ώρες (20:00) ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Άγιαξ στο πλαίσιο του Γ’ προκριματικού γύρου του Champions League και βεβαίως το έργο για την ομάδα του Αμπελ Φερέιρα μόνο εύκολο δεν θα είναι.  Οι «ασπρόμαυροι» καλούνται να πάρουν τη νίκη απέναντι σε μια ομάδα που είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική όταν αγωνίζεται μακριά από το Άμστερνταμ.

Άλλωστε

με την ικανότητά του να μην χάνει μακριά από το «σπίτι» του ο Άγιαξ κατάφερε πέρσι να φτάσει ανάσα από τον μεγάλο τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο «Αίαντας» κατάφερε να προσαρμόζεται στις απαιτήσεις κάθε παιχνιδιού ακόμη κι αν είχε να αντιμετωπίσει ισχυρές ομάδες και μάλιστα στις έδρες τους. Έτσι μετά την εξαιρετική πορεία που πραγματοποίησε πέρσι αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη της σεζόν, με αρκετούς παίκτες του να μπαίνουν στο στόχαστρο κορυφαίων κλαμπ της Ευρώπης.

Παρά την πολύ καλή αυτή πορεία τους πάντως οι Ολλανδοί αρχίζουν και πάλι νωρίς τις υποχρεώσεις τους στο Champions League αυτή τη φορά από την Τούμπα και τον ΠΑΟΚ.

Αξίζει να σημειώσουμε οτι την περασμένη σεζόν ο Άγιαξ κατάφερε να παραμείνει αήττητος σε εννέα εκτός έδρας ματς!

Συγκεκριμένα η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ επικράτησε επί των Στουρμ Γκρατς, ΑΕΚ, Ρεαλ Μαδρίτης, Γιουβέντους και Τότεναμ, ενώ διατήρησε το αήττητο κόντρα σε Σταντάρ Λιέγης, Ντιναμό Κιέβου, Μπάγερν Μονάχου και Μπενφίκα.

Ειδική αναφορά από αυτές τις εκτός έδρας νίκες των Ολλανδών αξίζει να κάνουμε στο 4-1 επί της Ρεάλ στην Μαδρίτη.

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

The post Άγιαξ: Το αήττητο του «Αίαντα» που καλείται να σπάσει ο ΠΑΟΚ appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα