Άγιαξ: Ντεμπούτο στην Τούμπα για τον αντί-Ντε Λιχτ

17:12 1/8/2019 - Πηγή: Sportime

Ο Άγιαξ ανακοίνωσε την ημέρα της κλήρωσης του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League τον παίκτη, που θα αντικαταστήσει το κενό του Ματάις Ντε Λιχτ.

Ο Έντσον Άλβαρεζ είναι ο νέος κεντρικός αμυντικός της ολλανδικής ομάδας και αναμένεται να πραγματοποιήσει το επίσημο ντεμπούτο του απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Ο 21χρονος Μεξικανός στόπερ μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του επέστρεψε στην πατρίδα

του για να διευθετήσει κάποια προσωπικά του ζητήματα και στην συνέχεια ενσωματώθηκε στην προετοιμασία των πρωταθλητών Ολλανδίας.

Ο Έρικ Τεν Χαγκ δεν του έδωσε χρόνο συμμετοχής στον τελικό του Super Cup κόντρα στην Αϊνχτόφεν κάτι που σύμφωνα με όσα αναφέρουν μεξικανικά δημοσιεύματα αναμένεται να συμβεί και στην πρεμιέρα της Eredivisie κόντρα στη Φίτεσε.

Το ντεμπούτο του Άλβαρεζ, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, είναι πιθανό να γίνει στην Τούμπα, την Τρίτη απέναντι στον ΠΑΟΚ αφού ο 21χρονος αμυντικός πρόκειται να ταξιδέψει με την αποστολή στη Θεσσαλονίκη.

Να τονιστεί πως ο γεννημένος το 1997 ποδοσφαιριστής θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Ευρώπη, αφού η μοναδική ομάδα στη μέχρι τώρα καριέρα του ήταν η μεξικανική Αμέρικα, με την οποία πραγματοποίησε συνολικά 107 εμφανίσεις.

Η μεταγραφή κόστισε στον Άγιαξ 15 εκατομμύρια ευρώ και μένει να φανεί εάν ο νεαρός άσος θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες, που υπάρχουν.

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

The post Άγιαξ: Ντεμπούτο στην Τούμπα για τον αντί-Ντε Λιχτ appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα