«Αγιά Σοφιά»: Σε 60 ημέρες οι εκφκαφείς στη Νέα Φιλαδέλφεια

«Αγιά Σοφιά»: Τα έργα στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ συνεχίζονται κανονικά. Η συγκυρία τη δεδομένη στιγμή είναι πολύ δύσκολη ελέω της πανδημίας του κορονοϊού,

Αλλά τα έργα στην «Αγιά Σοφιά» κανονικά προχωρούν, πάντα φυσικά με τα νέα απαιτούμενα μέτρα. Τα προπαρασκευαστικά έργα μπροστά από την Σκεπαστή βρίσκονται στο επίκεντρο, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ και της εταιρίας να συνεχίζουν κανονικά.

Για το έργο της

υπογειοποίησης έχουν ήδη τοποθετηθεί οι πάσσαλοι, ενώ υπολογίζεται ο εκσκαφέας θα μπει σε 60 ημέρες αν όλα κυλήσουν ομαλά στην χώρα.

Παράλληλα, από τον Δεκέμβρη η Περιφέρεια Αττικής είχε ανάψει το πράσινο φως για την υπογειοποίηση με τις υπογραφές που είχαν πέσει και έδιναν ουσιαστικά την τελική έγκριση στο έργο. Οι ρυθμίσεις της κυκλοφορίας στο διάστημα που ακολούθησε εγκρίθηκαν και αυτές και πλέον από τη ΓΑΔΑ δόθηκε το «ΟΚ» για το κλείσιμο των δρόμων στις Πατριάχου Κωνσταντίνου και Φωκών για τα έργα της υπογειοποίησης. Ενα έργο το οποίο είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τη λειτουργία της «Αγιά Σοφιάς», το οποίο συνάμα θα διευκολύνει σε τεράστιο βαθμό και την κυκλοφορία στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας και τους όμορους Δήμους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Αγιά Σοφιά»: Ξεκινά η υπογειοποίηση -Η επίσημη ανακοίνωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μελισσανίδης: Η τρέλα του για την «Αγιά Σοφιά» εν μέσω πανδημίας (vids)

The post «Αγιά Σοφιά»: Σε 60 ημέρες οι εκφκαφείς στη Νέα Φιλαδέλφεια appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα