Αφήνει το NBA για το ΟΑΚΑ η «καψούρα» του Δ. Γιαννακόπουλου

Να λοιπόν που η σεζόν μπορεί να αλλάξει μέσα σε μια στιγμή και να έρθουν τα πάνω κάτω σε μια ομάδα. Τρανό παράδειγμα ο Παναθηναϊκός. Από εκεί που το καλοκαίρι μιλούσαν όλοι για σύνολο που μπορεί να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης, οι συνεχόμενοι τραυματισμοί βασικών παικτών έχουν φέρει τους «πράσινους» στο 2-4 στη Euroleague.

«Χρειαζόμαστε

δύο παίκτες, ψάχνουμε την αγορά, χρειαζόμαστε ένα τριάρι και έναν ακόμα χειριστή να βοηθήσει τον Σλούκα. Ίσως να χρειαζόμασταν μόνο έναν, αλλά μετά την κατάσταση του Παπαπέτρου θέλουμε δύο», είχε δηλώσει ο Εργκίν Αταμάν πριν από δύο εβδομάδες και πριν προκύψει το νέο τεράστιο πρόβλημα με τον τραυματισμό του Χουάντσο, που θα λείψει για δύο μήνες.

Το ένα ζήτημα λύθηκε επιτυχώς, με τον Κέντρικ Ναν να λέει το μεγάλο «ναι». Ο Αμερικανός αρνήθηκε τον Ολυμπιακό και την Αρμάνι, για να γίνει το επιθετικό όπλο που θέλει στην περιφέρεια του Παναθηναϊκού ο Τούρκος προπονητής.

Η ατυχία όμως με τον Ερνανγκόμεθ, που θα μπορέσει να βοηθήσει ξανά την ομάδα του από το 2024, αναγκάζει το «τριφύλλι» να αναζητήσουν έναν παίκτη που μπορεί να αγωνιστεί και στο «3» και στο «4».

Η συνέχεια ΕΔΩ

Βαγγέλης Λάσκαρης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα