ΑΕΛ: Στην αποστολή οι Ντουρμισάι και Μιχαήλ

Δεν έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν η ΑΕΛ. Αποδεικνύεται αυτό και από τον μόλις έναν βαθμό που έχει έως τώρα μετά από τέσσερα παιχνίδια. Μπορεί να έδωσε, βέβαια, και δύσκολα ματς κόντρα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, όμως, είχε και αυτά με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη και τον Αστέρα στο Αλκαζάρ.

Κόντρα στον φορμαρισμένο Βόλο η ΑΕΛ θα πρέπει να βγάλει αντίδραση. Το θετικό για τον Μιχάλη Γρηγορίου

είναι πως θα έχει στη διάθεσή του δύο σημαντικούς ποδοσφαιριστές. Ντουρμισάι και Μιχαήλ ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπισαν και έχουν τεθεί στη διάθεση του 46χρονου κόουτς.

Από εκεί και πέρα, τραυματίες είναι οι Γκαζάλ και Τρούγιτς, ενώ ακόμα δεν έχει επιστρέψει και ο σταθερά απών Νούνιτς. Ο Φουρκιώτης, που υπηρετεί τη θητεία του στις Ειδικές Δυνάμεις ως πεζοναύτης έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Ενόπλων, ενώ εκτός έμειναν μεταξύ άλλων και οι Γλυνός Γκοτζαμανίδης, Χαλάτσης, Λουφάκης και Στοΐνοβιτς.

Εκείνος που μπήκε στην αποστολή και ίσως ντεμπουτάρει είναι ο Γιουνές. Πρόκειται για τον Τυνήσιο φορ που αποτέλεσε το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των «βυσσινί».

Η αποστολή: Νάγκυ, Μπάγιτς, Ηλιάδης, Μούζεκ, Μπέρτος, Γρηγορόπουλος, Μαϊδανός, Μιχαήλ, Στελιάνο, Σεσέροβιτς, Σπάρβ, Μιλοσάβλιεβιτς, Κωστή, Νικολιάς, Πινακάς, Τόρζε, Πλατέλλας, Γιουνές, Ζίζιτς και Ντουρμισάι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#squadlist Η αποστολή της ομάδας για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον @volosfc . .Sat 31/10 Panthessaliko. 17:15. @novasportsgr @super_league_gr #ael #slgr #gr #novasports

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AEL FC (@aelfc_official) στις 30 Οκτ, 2020 στις 12:24 μμ PDT

Το άρθρο ΑΕΛ: Στην αποστολή οι Ντουρμισάι και Μιχαήλ εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα