ΑΕΛ: Πρώτο τεστ για Ουάρντα και Κάτσε

22:36 7/9/2019 - Πηγή: Sportime

Φιλικό με τα Τρίκαλα δίνει την Κυριακή (8/9) η ΑΕΛ, προκειμένου να μη χάσουν οι παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου τον ρυθμό τους.

O 45χρονος κόουτς της ΑΕΛ έχει αρχικά στο μυαλό του να τσεκάρει πρωτίστως εκείνους που δεν έχουν πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής ως τώρα στο πρωτάθλημα. Τα περισσότερα βλέμματα, όμως, θα πέσουν στους Ουάρντα και Κάτσε.

Αμφότεροι θα κάνουν το ανεπίσημο ντεμπούτο τους.

Ο Αλβανός χαφ ακολούθησε κανονικά την προετοιμασία του ΠΑΟΚ. Το μόνο που του λείπει είναι αγωνιστικός ρυθμός. Ο Αιγύπτιος θεωρητικά είναι πιο πίσω. Στις διπλές προπονήσεις που έγιναν, όμως, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας έδειξε αρκετά ορεξάτος και σε καλή κατάσταση τηρουμένων των αναλογιών.

Κάποιοι προπονητές θεωρούν πως μέσα από τα ματς βρίσκεις ρυθμό και με αυτό φαίνεται να συμφωνεί ο Γρηγορίου. Εάν, μάλιστα, το δείγμα των δύο είναι ενθαρρυντικό, τότε το πιο πιθανό είναι να μπουν αποστολή στο ματς της Νέας Σμύρνης με τον Πανιώνιο. Δεν το κρύβουν οι «βυσσινί» πως ποντάρουν πολλά πάνω τους. Γι’ αυτό σταδιακά θα παίρνουν ολοένα και περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Εκείνος που ταλαιπωρείται από τραυματισμό και ενδέχεται να μην προλάβει είναι ο Ασούμπρε.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post ΑΕΛ: Πρώτο τεστ για Ουάρντα και Κάτσε appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα