ΑΕΛ – Ξάνθη 0-0: Μικρό το κακό

Η Ξάνθη δεν κέρδισε στη Λάρισα (0-0), αλλά μικρό το κακό. Ούτε ο Πανιώνιος νίκησε στο Περιστέρι και οι Ακρίτες αποφεύγουν την περιπέτεια του μπαράζ, ελέω αναδιάρθρωσης.

Με τις βαλίτσες

έτοιμες για… διακοπές οι παίκτες της ΑΕΛ, με το μυαλό στο AEL FC ARENA και το αφτί στο Περιστέρι εκείνοι της Ξάνθης.

Πρώτη καλή στιγμή στο 3′ όταν από λάθος του Ηλιάδη η μπάλα έφτασε στον Ντε Αμορίμ, αλλά το σουτ του τελευταίου έβγαλε σε κόρνερ ο Κρίστινσον!

Πίεση ιδιαίτερη δεν δέχθηκαν οι «βυσσινί» που έφτασαν σε δύο τελικές μέχρι το 15λεπτο με τον Τόρζε στο 8′ και στο 15′. Σε εκείνο το σημείο «έσβησε» τελείως το ματς μέχρι την ανάπαυλα.

Η Ξάνθη προσπαθούσε μόνο από πλάγια να στείλει μπάλες στην περιοχή, οι βυσσινί τις καθάρισαν εύκολα, χωρίς να βγάζουν παράλληλα κάτι αξιόλογο επιθετικά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΑΕΛ – Ξάνθη: Υποδοχή με «Σουζάνα» και τον ύμνο του… ΠΑΟΚ! Ένταση με Κούγια (vid)

Αγρίεψε το ματς στο δεύτερο ημίχρονο. Η ΑΕΛ μέσα σε ένα δίλεπτο (59′, 61′) έχει δύο καλές τελικές, μια κεφαλιά του Ασούμπρε και ένα σουτ Σεσέροβιτς, αμφότερες εκτός εστίας.

Και οι Ακρίτες εμφανίστηκαν πιο επικίνδυνοι, αλλά όπως στα περισσότερα τους παιχνίδια, είχαν «θέμα» στην τελική και στο γκολ. Ούτε η είσοδος του Κάστρο στο τελευταίο 10λεπτο, άλλαξε την κατάσταση.

Όπως είχε προαναγγείλει η ΑΕΛ, έβαλε στη φανέλα της μήνυμα για την Αγιά Σοφιά.

ΑΕΛ – Ξάνθη: Το live

ΑΕΛ – Ξάνθη: Η κάρτα του αγώνα

ΓΚΟΛ: –

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 19′ Σεσέροβιτς, 39′ Πινακάς, 62′ Ηλιάδης, 87′ Τόρζε – 55′ Τζουρίτσκοβιτς, 63′ Κασάδο

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

MVP: Ο Βινίσιους που μπήκε από… σπόντα στην 11άδα εξαιτίας του τραυματισμού του Παπάζογλου, ήταν ότι πιο δραστήριο πάτησε το χορτάρι του AEL FC ARENA.

UP: Μήνυμα για την Αγιά Σοφιά, όπως είχε προαναγγείλει η ΑΕΛ. «ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ», έγραφε η φανέλα των βυσσινί στο ματς με την Ξάνθη.

DOWN: Στην αρχική 11άδα της ΑΕΛ είχε δηλωθεί ο Παπάζογλου, αλλά ένιωσε ένα τράβηγμα στο ζέσταμα και αντικαταστάθηκε. Πιθανότατα δεν θα φορέσει ξανά τη φανέλα των βυσσινί. Δεν «κόλλησε» στους Θεσσαλούς.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Κανένα απολύτως πρόβλημα για τον Τάσο Σιδηρόπουλο. Στο 58′ η μπάλα δεν βρίσκει στο χέρι του Μιλοσάβλιεβιτς και σωστά δεν δόθηκε πέναλτι.

Οι συνθέσεις

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μπέρτος, Μάρκοβιτς (83′ Μιχαήλ), Ηλιάδης, Ζίζιτς, Φιλίπ, Μιλοσάβλιεβιτς (76′ Λουφάκης), Σεσέροβιτς, Τόρζε, Πινακάς, Παπάζογλου.

ΞΑΝΘΗ (Νίκος Καραγεωργίου): Αμπάντ, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Καρασαλίδης, Κασάδο, Τερκί, Τζουρίτσκοβιτς (84′ Κάστρο), Κοβάσεβιτς, Ντε Αμορίμ (89′ Σόσα), Στάρτζεον, Γκαργκαλατζίδης (70′ Φοσέ).

Το άρθρο ΑΕΛ – Ξάνθη 0-0: Μικρό το κακό εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα