ΑΕΚ: Το νέο ΔΣ της Ερασιτεχνικής

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ ανακοινώθηκε σήμερα από τον σύλλογο.

Ο συνδυασμός «Ζήτω η ΑΕΚ» κέρδισε ξανά τις εκλογές της Ερασιτεχνικής, με την Μάνα ΑΕΚ να ανακοινώνει πως συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Πρόεδρος είναι ο Αλέξανδρος Αλεξίου, ενώ Α’ Αντιπρόεδρος ορίστηκε ο Σταμάτης Παπασταμάτης.

Αναλυτικά

η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής:

Η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου ΑΕΚ για την τριετή θητεία του μέχρι τον Απρίλιο 2022, είναι η εξής:

Πρόεδρος: Αλέξανδρος ΑλεξίουΑ’ Αντιπρόεδρος – Αναπληρωτής Προέδρου: Σταμάτιος ΠαπασταμάτηςΒ’ Αντιπρόεδρος: Ελευθέριος ΑρχόντηςΑντιπρόεδρος: Δημήτριος ΔεληγιάννηςΑντιπρόεδρος και Πρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής: Λάμπρος ΜπέλεσηςΓενικός Αρχηγός: Νικόλαος ΔευτεραίοςΓενικός Γραμματέας: Γεώργιος ΚατσαδήμαςΤαμίας: Αννα ΣπαθήΕιδικός Γραμματέας: Ανδρέας ΠαπασταμάτηςΜέλη: Γεωργία Λεμονιά, Κωνσταντίνα Αυγερινού, Κωνσταντίνος Μάρκου, Ελένη Κώνστα, Νικόλαος Παπασταμάτης, Βασιλική Πολίτη

Επιπλέον ανατέθηκαν τα καθήκοντα:

Εκπροσώπου στην ΠΑΕ και ΚΑΕ ΑΕΚ στον Αλέξανδρο ΑλεξίουΓενικής Διεύθυνσης στην Γεωργία ΛεμονιάΟικονομικής Διεύθυνσης και Β’ Γενικού Αρχηγού στον Βασίλειο ΠαναγιωτόπουλοΕπόπτη Εφόρων και Υπευθύνου Παλαιμάχων ΑΕΚ στον Κωνσταντίνο ΜάρκουΝομικής Υπηρεσίας στους Αλέξανδρο Αλεξίου, Γεώργιο Κατσαδήμα και Νικόλαο ΠαπασταμάτηΕιδικών Συμβούλων επί ιατρικών θεμάτων στους Ανδρέα Παπασταμάτη και Βασιλική ΠολίτηΕιδικευμένου Συμβούλου Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ στην Κωνσταντίνα ΑυγερινούΔιεύθυνσης Επικοινωνίας και Γραφείου Τύπου στον Χαράλαμπο-Παναγιώτη ΔεληνικόλαΥπεύθυνης Σχέσεων με Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας στην Ελένη Κώνστα.

Διοικητικοί υπεύθυνοι ορίστηκαν:

Χειροσφαίρισης Ανδρών και Ακαδημιών: Σταμάτιος ΠαπασταμάτηςΠετοσφαίρισης Ανδρών: Νικόλαος ΔευτεραίοςΠετοσφαίρισης Γυναικών και Ακαδημιών: Ελευθέριος ΑρχόντηςΜαχητικών Αθλημάτων: Νικόλαος Δευτεραίος

Το Δ.Σ. επικύρωσε την τροποποίηση του Καταστατικού του Σωματείου και την εναρμόνισή του με το νέο αθλητικό νόμο, σύμφωνα με όσα αποφάσισε η Γενική Συνέλευση της 20.4.2019. Περαιτέρω ομόφωνα εγκρίθηκε από το Δ.Σ. η υπογραφή της σύμβασης – ρύθμισης της οφειλής του Σωματείου προς την ΟΧΕ, από τους Αλέξανδρο Αλεξίου και Σταμάτιο Παπασταμάτη. Σε επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. θα οριστούν οι νέοι Έφοροι των Τμημάτων.

The post ΑΕΚ: Το νέο ΔΣ της Ερασιτεχνικής appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα