ΑΕΚ: Το «χατίρι» και το… μπαλάκι στον Μπογέ

Το καλοκαίρι, ήρθε στην ΑΕΚ για να καλύψει και να ανεβάσει αγωνιστικά την θέση του εξτρέμ. Όμως, ο Λούκας Μπογέ δεν αποδίδει στα άκρα και η φόρμουλα για να «κουμπώσει» με τα πλάνα του Ουζουνίδη φαίνεται να είναι άλλη.

Στην ουσία, ο Αργεντινός, παρότι ήρθε με την ταμπέλα του ακραίου μεσοεπιθετικού, αποδεικνύεται ότι το ποδοσφαιρικό του DNA είναι στην επίθεση. Όσο αγωνίστηκε

στη Θέλτα μάλιστα, ο Ουνθουέ μάταια επιχείρησε εις γνώσην του κιόλας να τον κάνει να αποδώσει στα «φτερά».

Καλύτερα λοιπόν τόσο για εκείνον, όσο και για την ομάδα, να βρίσκεται σε μία από τις δύο θέσεις της γραμμής κρούσης του 3-5-2.

Ο Ουζουνίδης του έκανε το «χατίρι» κόντρα στον ΑΟΧ, στο Κύπελλο και τον τοποθέτησε στην εν λόγω θέση. Πράγματι, παρά το γεγονός πως στο πρώτο ημίχρονο ήταν νωχελικός, στο δεύτερο έδειξε σημάδια βελτίωσης κερδίζοντας και το πέναλτι για το 3-0.

Τόσο ο 23χρονος, όσο και το κοντινό του περιβάλλον περίμεναν καιρό την αυτήν την κίνηση από τον Ουζουνίδη. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, θεωρούσαν ακόμα και στα όρια του… σουρεαλισμού την επιλογή να αγωνίζεται ως εξτρέμ.

Με τη φυγή του Γιακουμάκη, η θέση του 3ου φορ αδειάζει στην ΑΕΚ. Δεν είναι μάλιστα απίθανο δηλαδή, εφόσον ο Λιβάια δεν είναι στην σημερινή (25/1) αποστολή για το ματς με τον Πανιώνιο, να βάλει ξανά τον Μπογέ δίπλα στον Πόνσε.

Κάτι που πετάει το… μπαλάκι στην μεριά του Αργεντινού, ο οποίος με τον νέο ρόλο του θα έχει και προσδοκίες για εμφάνιση περισσότερης ποιότητας και κυρίως αποτελέσματος στο παιχνίδι του. Όχι μόνο για την αναμέτρηση στην Πλατεία, αλλά γενικότερα για όλο το υπόλοιπο της σεζόν.

Η απάντηση του ίδιου αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον στο χορτάρι…

Μοράν: Μια ανάσα από Μάλαγα

The post ΑΕΚ: Το «χατίρι» και το… μπαλάκι στον Μπογέ appeared first on SportimeGreece.

Keywords
Τυχαία Θέματα