ΑΕΚ: «Θέμα» με Λιβάια, ερωτηματικό ο Γαλανόπουλος

Με το όνομα του Μάρκο Λιβάια να προστίθεται στο ιατρικό δελτίο της ΑΕΚ, ολοκληρώθηκε η πρωινή προπόνηση της Πέμπτης (24/1) στα Σπάτα.

Ο Κροάτης στράικερ, ο οποίος σκόραρε δύο τέρματα στο ματς Κυπέλλου με τον ΑΟΧ δεν συμμετείχε στο ομαδικό πρόγραμμα, λόγω ενοχλήσεων που ένιωσε στον αριστερό τετρακέφαλο.

Συνεπώς, ο 26χρονος είναι αμφίβολος για το ματς του Σαββάτου (24/1), κόντρα στον Πανιώνιο, στη Νέα

Σμύρνη. Η τελική απόφαση πάντως, θα παρθεί την Παρασεκυή (25/1), όταν και θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του Λιβάια.

Ερωτηματικό αποτελεί και η κατάσταση του Κώστα Γαλανόπουλου. Ο νεαρός μέσος κοντεύει να συμπληρώσει δύο εβδομάδες εκτός προπονήσεων, με τον 22χρονο να συνεχίζει με ατομικό για ακόμα μια μέρα.

Η οσφυαλγία η οποία «χτύπησε» τον ποδοσφαιριστή έχει αποφασιστεί να αντιμετωπιστεί με προσοχή και χωρίς ρίσκο για να ξεπεραστεί πλήρως, ώστε να μην επανέλθει. Επομένως και ο Έλληνας χαφ, δύσκολα θα δώσει το «παρών» στο ματς απέναντι στους «κυανέρυθρους».

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι Κυπέλλου, ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά, ανάμεσά τους και ο Γιάννης Γιαννιώτας, ο οποίος «μπήκε», έπειτα από τον μικροτραυματισμό του.

Η αυριανή προπόνηση της ομάδας, στην οποία ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα ανακοινώσει την αποστολή, είναι προγραμματισμένη για τις 17.00.

ΟΦΗ: Ανακοίνωσε τον Γιακουμάκη

The post ΑΕΚ: «Θέμα» με Λιβάια, ερωτηματικό ο Γαλανόπουλος appeared first on SportimeGreece.

Keywords
Τυχαία Θέματα