ΑΕΚ: «Τελειώνουν» οι Ζεράλδες-Σιμάο και με Καρέρα!

Η ΑΕΚ μετά την πρόσληψη του Μάσιμο Καρέρα, μπαίνει στην φάση του ξεσκαρταρίσματος του ρόστερ.

Ο Νίκος Κωστένογλου το τελευταίο διάστημα είχε αφήσει… εντελώς εκτός τον Φρανσίσκο Ζεράλδες, ενώ ο Νταβίντ Σιμάο λόγω αναγκών εμφανιζόταν σποραδικά σε παιχνίδια. Ο πρώτος μετρά 320 λεπτά σε 6 ματς και τελευταία εμφάνιση με την Λάρισα εκτός έδρας στις 5 Οκτωβρίου,

ο δεύτερος μετρά 360 λεπτά σε 7 ματς με τελευταία εμφάνιση στο 1-1 με τον Αρη στις 24 Νοεμβρίου. Μάλιστα στις τελευταίες προπονήσεις ο «Κωστέ» τους είχε εκτός του κανονικού προγράμματος της προπόνησης (με τον γυμναστή αγωνιστικής επανένταξης Βαγγέλη Κουτσογιάννη). Δείγμα του πόσο δεν είχαν προσαρμοστεί στην ομάδα.

Εκτός διπλού αναπληρωματικών στην ΑΕΚ!

Και στον ίδιο… δρόμο βάδισε και χθες το πρωί ο Μάσιμο Καρέρα. Ο Ιταλός προπονητής της ΑΕΚ άφησε εκτός διτέρματος των παικτών που δεν έπαιξαν με τον Πανιώνιο. Και προπονήθηκαν μόνοι τους ξεχωριστά με τον Βαγγέλη Κουτσογιάννη. Και κάπως έτσι όλα δείχνουν ότι ο Ιλια Ιβιτς βρίσκεται στη διαδικασία του πως θα αποχωρήσουν από το κλαμπ. Για τον Ζεράλδες αναμένεται να σπάσει ο δανεισμός από την Σπόρτινγκ, ενώ για τον Σιμάο πέρυσι το καλοκαίρι δαπανήθηκαν 400.000 ευρώ για αγορά από την Αντβέρπ. Και εδώ και καιρό αποτελούν ξένο σώμα με την ΑΕΚ να ψάχνει τρόπο να αποχωρήσουν τον προσεχή Ιανουάριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αινιγματικός ο Κρίστιτσιτς: Θα γυρίσει στον Ερυθρό Αστέρα;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καρέρα: «Θέλω παίκτες-μαχητές» -Ιβιτς: «Θέλω καλή συνεργασία»

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post ΑΕΚ: «Τελειώνουν» οι Ζεράλδες-Σιμάο και με Καρέρα! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα