ΑΕΚ: Πρόεδρος ξανά ο Αλεξίου στην Ερασιτεχνική

Ο Αλέξης Αλεξίου παρέμεινε στην θέση του προέδρου της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, μετά και τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στο σωματείο.

Ο συνδυασμός «Ζήτω η ΑΕΚ» ήταν ο μεγάλος νικητής στις εκλογές της Ερασιτεχνικής και ο επικεφαλής του Αλέξης Αλεξίου πήρε 306 ψήφους σε σύνολο 313 ψηφοδελτίων και παράλληλα και τις 15 τις έδρες στο νέο Δ.Σ.

του σωματείου. Αρα παραμένει στην θέση του προέδρου της Ερασιτεχνικής και με όλο το ΔΣ από το δική του ψηφοδέλτιο, το οποίο είναι της απόλυτης εμπιστοσύνης και στήριξης του Δημήτρη Μελισσανίδη.

7 ψήφους πήρε η Ανατρεπτική Ενωσίτικη Κίνηση. Πρώτος σε σταυρούς ήταν ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Αλέξης Αλεξίου με 199 και ακολούθησε οΣταμάτης Παπασταμάτης με 160.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Αλεξίου Αλέξανδρος του Ιορδάνη 199Αρχόντης Ελευθέριος του Λεωνίδα 48Αυγερινού Κωνσταντίνα του Σωτηρίου 11Δασκαλάκη Θεοδώρα του Παναγιώτη 8Δεληγιάννης Δημήτριος του Νικολάου 100Δευτεραίος Νικόλαος του Άγγελου 56Ευαγγελάτος Κίμων του Ευθυμίου16Κατσαδήμας Γεώργιος του Παναγιώτη 669.Κώνστα Ελένη του Δημητρίου 2110.Λεμονιά Γεωργία του Εμμανουήλ 87Μάρκου Κωνσταντίνος του Μιχαήλ 39Μπελέσης Λάμπρος του Κωνσταντίνου 24Ξενοφωντίδης Σταύρος του Γεωργίου 9Παναγιωτόπουλος Βασίλειος του Κωνσταντίνου 18Παπασταμάτης Ανδρέας του Σταματίου 137
Παπασταμάτης Νικόλαος του Σταματίου 106
Παπασταμάτης Σταμάτης του Ανδρέα 160
Πολίτη Βασιλική του Στυλιανού 65
Σταυροπούλου Όλγα του Ανδρέα 6
Σπάθη Άννα του Ιωάννη 26

Ανεξάρτητη Ενωσίτικη Κίνηση

Χαρίδημος Μανουσάκης 7Πελεκούδας Νίκος 1

The post ΑΕΚ: Πρόεδρος ξανά ο Αλεξίου στην Ερασιτεχνική appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα