ΑΕΚ: Πλησιάζει ο Δημήτρης Κακλανάκης

13:08 3/7/2019 - Πηγή: Sportime

Κοντά στην απόκτηση του Δημήτρη Κακλαμανάκη βρίσκεται η ΑΕΚ. Ο 25χρονος, ύψους 2,05μ. Ελληνας σέντερ που από το 2015 αγωνιζόταν στο Λαύριο, βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την «Ένωση».

Όπως είπε και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου η ΑΕΚ θέλει να βασιστεί σε έναν ελληνικό κορμό και στο πλαίσιο αυτό γίνεται η κίνηση για τον Κακλαμανάκη.

Ο Ελληνας σέντερ παρουσιάζει χρόνο με το χρόνο ολοένα και μεγαλύτερη βελτίωση στο

παιχνίδι του και φέτος πραγματοποίησε την κορυφαία σεζόν της καριέρας του. Σε 26 παιχνίδια στο ελληνικό πρωτάθλημα είχε 8,3 πόντους και 5,5 ριμπάουντ κατά μέσο όρο ανά ματς.

Η καλή του αυτή παρουσία «εξαργυρώθηκε» με την κλήση του για πρώτη φορά στην Εθνική Ανδρών, για τους δύο τελευταίους αγώνες της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, εναντίον της Γεωργίας και της Γερμανίας.

Να αναφέρουμε οτι άρχισε την επαγγελματική του καριέρα του από το Περιστέρι τη σεζόν 2013-14, για να ακολουθήσει ο Ηλυσιακός (2014-15). Νωρίτερα, σε ερασιτεχνικό επίπεδο είχε αγωνιστεί στον Μίλωνα.

Στους  «κίτρινους» θα καλύψει ουσιαστικά το κενό του Βασίλη Καββαδά ο οποίος δεν μπόρεσε πέρσι να βοηθήσει τους «κιτρινόμαυρους» λόγω του προβλήματος τραυματισμού το οποίο τον ταλαιπώρησε.

Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κακλαμανάκης θα είναι μαζί με τους Δίπλαρο, Μουράτο, Σλαφτσάκη στην Εθνική Ανδρών 3Χ3.

The post ΑΕΚ: Πλησιάζει ο Δημήτρης Κακλανάκης appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα