ΑΕΚ: Πάει Πορταριά ο Αγγελόπουλος

Ο Μάκης Αγγελόπουλος είναι πάντα στο πλευρό της ΑΕΚ και την Παρασκευή (30/8) αναμένεται να ταξιδέψει στην Πορταριά Πηλίου για να δει από κοντά τους παλιούς, αλλά και τους νέους παίκτες της ομάδας. 

Η σχετική ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει: «Η «Βασίλισσα» δεν θα μείνει μόνη, ήτοι χωρίς το διοικητικό ηγέτη της, σε ακόμη μία προετοιμασία.

Ο μεγαλομέτοχος

της ΑΕΚ ΒC, Μάκης Αγγελόπουλος, αναμένεται να ταξιδέψει στην Πορταριά, την ερχόμενη Παρασκευή (30/08), οπότε και θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους προπονητές και να δει από κοντά τους παλαιούς και αρκετούς νέους παίκτες της Ομάδας».

Ακόμη στην «Βασίλισσα» προετοιμάζονται για το φιλικό του Σαββάτου (31/8, 13:00) που θα διεξαχθεί στο Κλειστό του Διαδημοτικού Κέντρου Πορταριάς – Μακρινίτσας, ανάμεσα στην ΑΕΚ  και τον Α.Σ. Καρδίτσας, με το οποίο «πέφτει η αυλαία» της προετοιμασίας της Ένωσης στο Πήλιο.

View this post on Instagram

Ο μικρός Παναγιώτης έκανε χιλιόμετρα από το Καρπενήσι για ένα αυτόγραφο με τους παίκτες της αγαπημένης του ΑΕΚ #AEKBC #AEKfamily #PreSeason

A post shared by AEK B.C. (@aekbc) on Aug 27, 2019 at 1:43am PDT

View this post on Instagram

Το επιστημονικό προσωπικό του Metropolitan General, ο ιατρός Στέφανος Καϊάφας και οι φυσιοθεραπευτές Αναστάσιος Μάτσος και Στρατής Λωρίδας, στην πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ στην Πορταριά. #AEKBC #PreSeason

A post shared by AEK B.C. (@aekbc) on Aug 26, 2019 at 11:07am PDT

View this post on Instagram

από την αναχώρηση της «Βασίλισσας» για Πορταριά. #AEKBC #FollowTheQueen

A post shared by AEK B.C. (@aekbc) on Aug 26, 2019 at 1:25am PDT

The post ΑΕΚ: Πάει Πορταριά ο Αγγελόπουλος appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα