ΑΕΚ: Όλα ανοικτά με τον Μάσιμο Καρέρα, στη… σέντρα αρκετοί παίκτες

Η νέα γκέλα της ΑΕΚ με το Βόλο στη Ριζούπολη αλλά κυρίως η εικόνα που βγήκε στο γήπεδο φέρνει κάθε άλλο παρά ήρεμα Χριστούγεννα.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι έξαλλος με την αγωνιστική παρουσία και την αφέλεια με την οποία αντιμετωπίζουν την ΑΕΚ αρκετοί παίκτες και φαίνεται πως άλλη

υπομονή δεν υπάρχει.

Οι εξελίξεις αναμένεται να είναι ραγδαίες και είναι πολύ πιθανό (μέχρι αύριο Τρίτη 22/12 δηλαδή) κάποιοι να μπουν άμεσα στον… πάγο.

Συμπεριφορές όπως η αποβολή του Παουλίνιο ή η ραθυμία με την οποία έμπαινε στις φάσεις ο Ολιβέιρα ή ακόμα και η αποβολή του Σάκχοφ (παίκτης που μέχρι τώρα δεν είχε δώσει δικαιώματα), έχουν χτυπήσει… καμπανάκια.

Άλλωστε στην ΑΕΚ και στο παρελθόν (Σιμόες, Μπακασέτας, Λαμπρόπουλος) αν και ήταν διαφορετικές οι συνθήκες και τα δεδομένα έχει μπει το «μαχαίρι στο κόκκαλο».

Όσον αφορά τον Καρέρα, είναι όλα ανοικτά με τον Ιταλό προπονητή.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης τον έχει στηρίξει όσο λίγους αλλά είναι φανερό πλέον, πως η ομάδα με αυτόν στον πάγκο δεν… τραβάει.

Η απόφαση φυσικά βρίσκεται στα χέρια του αφεντικού της ΑΕΚ αλλά υπάρχει πρόβλημα και στον πάγκο.

Ο Καρέρα με το Βόλο έκανε το λάθος να αφήσει μακριά από την 11άδα τον Ανσαριφάρντ και να βάλει τον Ολιβέιρα που είναι εκτός τόπου και χρόνου αλλά πέραν αυτού παρέταξε ένα ορθολογικό, σχετικά, αρχικό σχήμα (συζητησιμη και η χρησιμοποίηση Παουλίνιο φυσικά).

Παρόλα αυτά, το πρόβλημα έγκειται στο ότι δεν εμπνέει τους παίκτες του και αυτό είναι φανερό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official)

Το άρθρο ΑΕΚ: Όλα ανοικτά με τον Μάσιμο Καρέρα, στη… σέντρα αρκετοί παίκτες εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα