ΑΕΚ: Ο Ολιβέιρα έφτασε στην Αθήνα (pics-vids)

Εφτασε απόψε στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ ο Νέλσον Ολιβέιρα!

Ο Πορτογάλος σέντερ φορ πάτησε… Αθήνα απόψε και στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» μάλιστα για χάρη του βρέθηκαν και περίπου 20 οπαδοί της ΑΕΚ. Αποτέλεσμα

να τον χειροκροτήσουν θερμά και να τον καλωσορίζουν… ιδανικά στο νέο του ξεκίνημα στον σύλλογο. Ο έμπειρος επιθετικός έφτασε με 20 λεπτά καθυστέρηση στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Εκεί τον περίμεναν άνθρωποι της Ενωσης που του έδωσαν μάλιστα και ένα καπέλο του συλλόγου. Το οποίο το φόρεσε αμέσως με χαρά.

Το Σάββατο τα επίσημα

Από το αεροδρόμιο ο παίκτης θα μεταφερθεί αμέσως στο ξενοδοχείο για να ξεκουραστεί και το πρωί του Σαββάτου θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους «κιτρινόμαυρους», παραχωρώντας και τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ. Εν συνεχεία αναμένεται να βρεθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο για το φιλικό με το Βόλο (20:00, Novasports1).

Ο Πορτογάλος φορ έτσι γίνεται η 9η προσθήκη των «κιτρινόμαυρων» μετά τον Ντανιέλε Βέρντε στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Και αναμένεται να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κιτρινόμαυρους» με ετήσιες αποδοχές που θα αγγίζουν το 1,2 εκατ. ευρώ. Η Νόριτς να θυμίσουμε ότι θα εισπράξει 1 εκατ.ευρώ για την πώληση του, ενώ για το επόμενο καλοκαίρι θα μπει ρήτρα στα 6 εκατ.ευρώ.

Φωτογραφίες του Ολιβέιρα από το αεροδρόμιο

Δείτε τον έμπειρο Πορτογάλο επιθετικό την ώρα που έφτασε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Ο παίκτης ξεκίνησε το ταξίδι του από το Οπόρτο και έφτασε στην Ελλάδα μέσω Φρανκφούρτης. Και αναμένεται άμεσα να πιάσει δουλειά. Στόχος στην ΑΕΚ να είναι σε θέση να παίξει στο πρώτο επίσημο ματς, στις 8 Αυγούστου για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League.

Δείτε βίντεο με τον Νέλσον Ολιβέιρα από το αεροδρόμιο:

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

The post ΑΕΚ: Ο Ολιβέιρα έφτασε στην Αθήνα (pics-vids) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα