ΑΕΚ: Ο Μπάρκας, η Μονπελιέ και οι… αϋπνίες

Το «ναυάγιο» της μεταγραφής του Βασίλη Μπάρκα στη Μονπελιέ, είχε και τις… συνέπειές του για τον Έλληνα τερματοφύλακα. Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η στήλη «Sportime Παρασκήνια» στο σημερινό (Σάββατο 17/8) φύλλο του Sportime, ο Μπάρκας επηρεάστηκε αγωνιστικά από τη μη ολοκλήρωση της μετακίνησής του στη γαλλική ομάδα. 

Το βράδυ του Σαββάτου δεν έκλεισε μάτι! Με τον πατέρα του και τον μεσάζοντα της πρότασης (σ.σ.: Ελληνας ατζέντης) συζητούσαν μέχρι αργά για να κατανοήσουν τo no της ΑΕΚ

στα 4 μύρια πρότασης από την Μονπελιέ!

Ο Βασίλης Μπάρκας (φωτό) ανέμενε πως και πως ένα επίσημο bid φέτος για να ανοίξει τα φτερά του. Εξάλλου, μετά από μία 3ετία στην ΑΕΚ ήθελε να κεφαλαιοποιήσει την αγωνιστική του πρόοδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ: Τι συμβαίνει με τον Γιάννη Ιατρούδη;

Την επομένη του reject δεν γούσταρε να πάει για προπόνηση. Στο ματς με την Κραϊόβα ήταν εμφανές πως δεν είχε κέφια και στερείτο συγκέντρωσης.

Η ΑΕΚ είναι σωστό να δημιουργεί υπεραξία σε παίκτες, αλλά όχι και οικονομική ουτοπία. Οι συνέπειες βγαίνουν στο γήπεδο.

Ζήσε το πιο καυτό καλοκαίρι της ζωής σου. Απόκτησε σήμερα το MINI που πάντα ήθελες με όφελος έως €5.000 και προνομιακό επιτόκιο 2,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI στη Σπανός ΑΕ. Μην αργείς. Οι MINI HOT DAYS διαρκούν για λίγες ημέρες και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων**. Εσύ θα προλάβεις;

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post ΑΕΚ: Ο Μπάρκας, η Μονπελιέ και οι… αϋπνίες appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα