ΑΕΚ: Ο άνθρωπος που ακούει… πιστά ο Ολιβέιρα

Για τον Λιβάια, νομίζω, πως το καλύψαμε όλο το φάσμα εδώ. Τα πάντα όλα, δίνοντας και το σχετικό σύρμα. Ας καταπιαστώ με τον έτερο… Καπαδόκη τώρα, τον Νέλσον Ολιβέιρα. Σαφώς δυσκολότερη η δική του περίπτωση. Το επίθετο χρησιμοποιείται μόνο αν δεχτούμε πως στην ΑΕΚ θέλουν την επέκταση του συμβολαίου του. Δεν είμαι σίγουρος.

Κάτι που φαίνεται και από το γεγονός ότι ουσιαστικά δεν έχει καν υπάρξει έστω και νύξη για συζήτηση. Είναι σαφές ότι

αρκετοί στην ΑΕΚ έχουν μετανιώσει την άρνηση του περασμένου Ιανουαρίου στην one off πρόταση των Γουλβς. Το… θετικό είναι πως ήταν αποκλειστικά απόφαση Μελισσανίδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δημάτος: «Ο κορονοϊός δεν έχει καταφέρει να τραυματίσει τον ψυχισμό της ΑΕΚ»

Οτιδήποτε κοντά στο 1,2 εκατ. ευρώ που τώρα παίρνει ο «Νέλσονας», αποκλείεται. Και μάλιστα, είναι σαφές πως αν υπάρχει διάθεση ή ικανότητα αυτό το ποσό να δοθεί σε έναν ποδοσφαιριστή, αυτός δεν θα είναι ο Ολιβέιρα.

Ελαφρυντικά ο Πορτογάλος έχει για την μέτρια εικόνα του (οικογενειακά). Ανησυχία όμως για το μέλλον του, καμία. Το οικονομικό είναι πολύ μεγάλος παράγοντας για την όποια απόφαση του ζεύγους Ολιβέιρα. Τόσο που το αγωνιστικό περνάει σε δεύτερη μοίρα. Να μην πω και τρίτη, αφού αν η Μελ – η σύζυγος – δεν εγκρίνει την πόλη που θα ζήσει η οικογένεια, ο Νέλσον την «καίει».  (Για την ιστορία, την Αθήνα η Μελ τη λατρεύει…).



Το άρθρο ΑΕΚ: Ο άνθρωπος που ακούει… πιστά ο Ολιβέιρα εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα