ΑΕΚ: Να μη γίνει… Μπενφίκα

Η συμμετοχή στους ομίλους του Champions League αποτελεί το όνειρο κάθε ποδοσφαιρικού συλλόγου. Πολλές φορές όμως, αυτή εξελίσσεται σε (βαθμολογικό) εφιάλτη. Κάτι που θέλει να αποφύγει, έστω και την ύστατη στιγμή, η ΑΕΚ.

Η Ένωση δεν έχει καταφέρει στα πέντε παιχνίδια της στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης να συγκεντρώσει

βαθμούς. Στο «Ντα Λουζ» λοιπόν, θα επιχειρήσει να μη γίνει… Μπενφίκα.

Οι Πορτογάλοι είναι μια από τις ομάδες που έχουν ολοκληρώσει με μηδενική συγκομιδή την παρουσία τους στα γκρουπ. Μια πρόσφατη επίδοση, η οποία πραγματοποιήθηκε την περσινή χρονιά.

Οι «αετοί», σε όμιλο με Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, Βασιλεία και ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τελείωσαν τον όμιλο με 6 ήττες και με απολογισμό τερμάτων 1-14, απογοητεύοντας τους φιλάθλους τους.

Κάτι που έχει συμβεί στη φάση των «32» του Τσάμπιονς Λιγκ άλλες 20 φορές. Μεταξύ αυτών μεγάλα ευρωπαϊκά μεγέθη όπως οι Λεβερκούζεν, Φενέρμπαχτσε, Μαρσέιγ, Βιγιαρεάλ, Ντιναμό Κιέβου, Μπριζ κ.ά. Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ που ολοκληρώσει δύο φορές (2011, 2016) με μηδέν πόντους στο σακκούλι έχει τα πρωτεία σε αυτή την αρνητική κατηγορία.

Οι «κιτρινόμαυροι» λοιπόν δεν θέλουν να βάλουν το όνομά τους στη λίστα με επιδόσεις σαν και την παραπάνω. Αυτό λοιπόν πρέπει να αποτελέσει ένα σημαντικό κίνητρο για την ΑΕΚ, παρότι έχει αποκλειστεί από την Ευρώπη.

«Πόρτα» της Χέρακλες στην ΑΕΚ για Πέτερσον

The post ΑΕΚ: Να μη γίνει… Μπενφίκα appeared first on SportimeGreece.

Keywords
Τυχαία Θέματα