ΑΕΚ: Μια «γεμάτη» εβδομάδα

12:29 7/1/2019 - Πηγή: Sportime

Δύο αγωνιστικές υποχρεώσεις, μεταγραφικά και αρκετές εκκρεμότητες περιλαμβάνει το μενού της εβδομάδας που ξεκινάει για την ΑΕΚ.

Στα αγωνιστικά, οι «κιτρινόμαυροι» κάνουν «ποδαρικό» στο 2019 με εκτός έδρας παιχνίδι στο Κύπελλο κόντρα στον Κισσαμικό.

Η δυναμικότητα του αντιπάλου μπορεί να μην είναι μεγάλη, αλλά ο ρυθμός είναι απαραίτητο να αποκτηθεί από αυτό το παιχνίδι. Γι’αυτό εξάλλου και ο Ουζουνίδης έκανε αρκετές

δοκιμές στο δίτερμα του Σαββάτου με την Κ19.

Συν τοις άλλοις, τις τελευταίες μέρες εστίασε και στο θέμα των στατικών στάσεων, στο οποίο η «Ενωση», στο επιθετικό κυρίως κομμάτι, χρειάζεται βελτίωσει.

Αναφορικά με τον Κρίστιτσιτς, ο Σέρβος, με δυο προπονήσεις ατομικού προγράμματος, δεν θα ακολουθήσει όπως όλα δείχνουν την ομάδα στην Κρήτη. Παράλληλα θα «τρέξει» για να προλάβει να βρίσκεται στην αποστολή για το ματς πρωταθλήματος το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Φυσικά, τα μεταγραφικά παραμένουν στο προσκήνιο, με την αναζήτηση εξτρέμ να έχει «λοκάρει» στην Πορτογαλία. Την ίδια στιγμή, δεν ξεχνούν και το «εξάρι» στην ΑΕΚ, το οποίο όμως έχει μείνει πίσω σαν σκέψη.

Από εκεί και πέρα, η ανανέωση του Λόπες, η αγορά του Οικονόμου από την Μπολόνια, καθώς και το μέλλον του Μπακασέτα αποτελούν ζητήματα που πρέπει σιγά-σιγά να κλείνουν. Φυσικά, το ίδιο ισχύει και με τους Σιμόες- Λαμπρόπουλο, όπως με τον 26χρονο μεσοεπιθετικό.

Φορτούνα Ντίσελντορφ: Ο «Τσάκι» και ο Σόλι

The post ΑΕΚ: Μια «γεμάτη» εβδομάδα appeared first on SportimeGreece.

Keywords
Τυχαία Θέματα