ΑΕΚ-Λαμία 1-0 (ημίχρονο)

Η ΑΕΚ υποδέχεται απόψε (20:30, Novasports 1) στο Ολυμπιακό Στάδιο την Λαμία για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Αρχισε το ματς στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ

να μπαίνει πιο επιθετικά και δυνατά για να σκοράρει πρώτη…

Τελικά το κατάφερε στο 13′ Ο Λόπες έκανε τη σέντρα απ’ τα αριστερά, ο Ανσαριφάρντ κατέβασε την μπάλα, ο Αντέτζο απομάκρυνε, αλλά η μπάλα στρώθηκε στον Γκαρσία, ο οποίος με όμορφο πλασέ νίκησε τον Επασί για το 0-1.

Οι εκλεκτοί του Μάσιμο Καρέρα απόψε στο ΑΕΚ-Λαμία στο ΟΑΚΑ αναμένεται να είναι οι: Τσιντώτας, Μπακάκης, Χνιντ, Σβάρνας, Λόπες, Κρίστισιτς, Σάκχοφ, Μάνταλος, Γκαρσία, Μαχαίρας, Ανσαριφάρντ. Η μεγάλη έκπληξη είναι ο Μαχαίρας, με τον νεαρό να παίρνει την πρώτη επίσημη συμμετοχή του με την φανέλα της ΑΕΚ στο αρχικό σχήμα. Επίσης, πρώτη φορά βασικοί με την ΑΕΚ είναι απόψε ο Λιβάι Γκαρσία και ο Γεβγιέν Σάκχοφ. Στον πάγκο της ΑΕΚ οι: Αθανασιάδης, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμόες, Σαμπανάτζοβιτς, Λιβάια, Ενομπακάρε, Αλμπάνης.

Η Λαμία ξεκινά το ματς απόψε με τους: Επασί, Σκόνδρας, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Βύντρα, Νιασέ, Μπεχαράνο, Χατζηστραβός, Καραμάνος, Ρόμανιτς και Προβιδάκης. Στον πάγκο οι: Θεοδωρόπουλος, Μπαχανάκ, Τζανετόπουλος, Μπουλούλης, Βασιλόγιαννης, Βιγιάλμπα, Μπιανκόνι, Κωστίκα, Φαλαβαντισβίλι.

LIVE το ΑΕΚ-Λαμία

Διαβάστε LIVE την εξέλιξη του αγώνα ΑΕΚ-Λαμία στο ΟΑΚΑ:

Το άρθρο ΑΕΚ-Λαμία 1-0 (ημίχρονο) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα