ΑΕΚ: Κρίσιμες ώρες για Τσούμπερ

Το Σαββατοκύριακο του Στίβεν Τσούμπερ είναι αυτό…

Η ΑΕΚ κάνει ότι είναι δυνατό για να ολοκληρώση την σπουδαία μεταγραφή του Ελβετού ποδοσφαιριστή της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Για τον λόγο αυτό ταξίδεψαν στην Γερμανία ο Παναγιώτης Κονέ και ο Γιάννης Παπαδημητρίου, ώστε να αποσπάσουν το οριστικό… ναι της ομάδας της Φρανκφούρτης.

Με τον γερμανικό σύλλογο υπάρχει συμφωνία για δανεισμό με οψιόν αγοράς, όπως και με τον Τσούμπερ και απομένει να γίνει αυτό και… επίσημο, καθώς

μόνο τότε θα έχουμε ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Και αυτό δεν αποκλείεται να… τραβήξει μέχρι και τη Δευτέρα, ημέρα κατά την οποία ο Ελβετός πρέπει να ενσωματωθεί με την Εθνική Ελβετίας.

Στην ΑΕΚ δεν θέλουν να περιμένουν τόσο, καθώς θα μένει ανοιχτό το ενδεχόμενο να προκύψει ενδιαφέρον από άλλους συλλόγους, όπως πχ από την Βενέτσια που γράφουν τα ιταλικά ΜΜΕ.

Για αυτό και η ΑΕΚ θέλει να τελειώσει η μεταγραφή μέσα στο Σαββατοκύριακο με όλα τα διαδικαστικά να ολοκληρώνονται πριν την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου.

Οσον αφορά την Αιντραχτ και την εμπλοκή στην υπόθεση με τη διαφαινόμενη μεταγραφή του Κόστιτς, στην ΑΕΚ εκτιμούν πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα.

Υπό κανονικές συνθήκες, στην ΑΕΚ πίστευαν πως χθες θα είχαν τελειώσει τα πάντα με τους Γερμανούς και θα είχαν σταλεί τα αεροπορικά εισιτήρια στον Τσούμπερ για να έρθει το Σάββατο στην Αθήνα. Υπάρχει καλή συνεργασία με τον εκπρόσωπο του, αλλά το θέμα παραμένει ο Τσούμπερ.

Τάσος Καπετανάκος για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα