ΑΕΚ-Ίβιτς: Το μπάτζετ και οι μάνατζερ

11:48 1/9/2019 - Πηγή: Sportime

Το θέμα του νέου προπονητή της ΑΕΚ είναι στο επίκεντρο της «κιτρινόμαυρης» επικαιρότητας, με τις προτάσεις που έρχονται για ελεύθερους προπονητές είναι πολλές.

Ο Ιλια Ιβιτς ποτέ δεν τα ‘χε καλά με την ελληνική πιάτσα ατζέντηδων. Εξάλλου, από τον Σιόβα στην Λεγανές μέχρι τον Βασιλόγιαννη στην Λαμία (σ.σ.: εμφανίστηκε μέχρι και την παρουσίασή του) μανατζερικά έπαιζε κυρίως μπάλα μόνος του.

Πάμε

τώρα στην ατζέντα του για προπονητή. Η περίπτωση του Γκουστάβο Πογέτ δεν προχώρησε όχι μόνο οικονομικά αλλά και λόγω «ego». Ο Ιλια Ιβιτς μιλάει με 3-4 μάνατζερ εξωτερικού (σ.σ.: οι δύο εξ αυτών εδρεύουν στην Ισπανία) και χειρίζεται αποκλειστικά τις προτάσεις από την Σερβία τύπου Τζούκιτς.

Ο 53χρονος Σέρβος εργάστηκε από τον Ιούνιο του 2017 μέχρι τον Αύγουστο του 2018 στην Παρτιζάν. Είχαν προηγηθεί η U21 της Σερβίας, η Μουσκρόν, η Χέρκουλες, η Ρεάλ Βαγιαδολίδ, η Βαλένθια, η Κόρντομπα και η Αλ Σαμπάμπ των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΟΑΚΑ: ΑΕΚ-ΠΑΟ ζήτησαν αλλαγή για τον χλοοτάπητα

Το μεγαλύτερο «σκάλωμα» είναι το μπάτζετ μια και δεν έχει οριστεί ακόμη το μέγεθος της αποζημίωσης του Μιγκέλ Καρντόσο. Πάντως, ο Σέρβος για να μην εκτεθεί ψάχνει προπονητή με κασέ 3-4 κατοστάρικα.

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

Ζήσε το πιο καυτό καλοκαίρι της ζωής σου. Απόκτησε σήμερα το MINI που πάντα ήθελες με όφελος έως €5.000 και προνομιακό επιτόκιο 2,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI στη Σπανός ΑΕ. Μην αργείς. Οι MINI HOT DAYS διαρκούν για λίγες ημέρες και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων**. Εσύ θα προλάβεις;

The post ΑΕΚ-Ίβιτς: Το μπάτζετ και οι μάνατζερ appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα