ΑΕΚ: Η θέση για τα… δικαστικά μπλεξίματα Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ

Η ΑΕΚ συνεχίζει το δικό της δρόμο, δίχως να ασχολείται με όσα… τραβάνε Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ στα μεγάλα σκάνδαλα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Πριν μερικά χρόνια, μόλις το 2015, η ΑΕΚ επέστρεφε στη Super League

και πρωτοστάτησε στην προσπάθεια για «κάθαρση» στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Υπήρξε αλλαγή. Και μόνο το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια έχουν κατακτήσει διαφορετικές ομάδες τα πρωταθλήματα, όταν μέχρι τότε υπήρχε μονοπώλιο δείχνει μία… βελτίωση. Παρ’ όλα αυτά, ακόμα και μέσα στην καραντίνα, όταν όλος ο πλανήτης έχει να αντιμετωπίσει πολύ σοβαρότερα θέματα, όπως είναι φυσικά η υγεία, στο ελληνικό ποδόσφαιρο κυριαρχούν… νομικές αποφάσεις.

Η ΑΕΚ απέχει απ’ όλο αυτό. Το όνομά της δεν εμπλέκεται πουθενά σε δικαστικές διαμάχες, την ίδια ώρα που Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ δίνουν… μάχες σε δικαστικές αίθουσες. Το απίστευτο της υπόθεσης είναι πως ενώ η ΑΕΚ δεν έχει καμία ανάμειξη και εμπλοκή σε κανένα σοβαρό θέμα νομικής φύσεως (εν αντιθέσει με τους Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ), υπάρχουν «φωνές» που ρωτούν με… αγωνία «γιατί η ΑΕΚ δεν παίρνει θέση για όλα αυτά που γίνονται». Η απάντηση είναι απλή, ξεκάθαρη και απόλυτα λογική: «Δεν υπάρχει λόγος να πάρει καμία θέση η ΠΑΕ γιατί δεν αναμειγνύεται πουθενά σε καμία υπόθεση. Η ΑΕΚ παρακολουθεί, όπως όλη η Ελλάδα τις εξελίξεις και είναι πάντα υπέρ της κάθαρσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο». Αυτά είναι που λένε στα γραφεία της ΠΑΕ.

ΔΙΑΒΑΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ: Η υποψήφια ημερομηνία για επιστροφή στις προπονήσεις

Η ΑΕΚ τη… δουλειά της

Τα… ήρεμα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ όπου το μοναδικό θέμα που απασχολεί την «Ένωση» και τους ανθρώπους της είναι πώς και πότε θα ξεκινήσουν πάλι δουλειά στο γήπεδο και πως θα γίνει ο προγραμματισμός εν όψει της νέας σεζόν. Φυσικά, κουβέντα, συζητήσεις και εργασία γίνεται και στο τεράστιο έργο του γηπέδου. Ποδοσφαιρικά θέματα δηλαδή και μόνο. Θυμίζουμε επίσης πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε κληθεί ως μάρτυρας στο δικαστήριο και είχε καταθέσει στις 3 του περασμένου Φλεβάρη για την «δίκη των 28». Ως εκεί… Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο. Η ΑΕΚ είναι ξεκάθαρο εδώ και χρόνια πως δεν παρεκκλίνει από τη φιλοσοφία και τις αρχές της:

Παρακολουθεί τα πάντα, για όλες τις υποθέσεις και περιμένει από τη δικαιοσύνη να πράξει τα δέοντα, χωρίς φυσικά να παίρνει θέση υπέρ ή εναντίον για κανέναν… Η ΑΕΚ κοιτάει τη δουλειά της και τον αγωνιστικό προγραμματισμό της. Δεν έχει με τίποτα άλλο ασχοληθεί.

The post ΑΕΚ: Η θέση για τα… δικαστικά μπλεξίματα Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα