ΑΕΚ: Η κίνηση ματ του Αλμέιδα με τον Πινέδα

Η ΑΕΚ έκανε πλάκα με τον ΠΑΟΚ, σε βαθμό που δεν περίμενε κανείς. Έδινε την εντύπωση πως έπαιζε μόνη της. Επειδή πάντως αρκετά έχουν ειπωθεί φέτος, αρκετά όχι χωρίς δικαιολογία, το 2-0 με τον ΠΑΟΚ ήταν κυρίως έργο Αλμέιδα.

Η τακτική του προσέγγιση ήταν τέτοια που αφαίρεσε την αφέλεια από το παιχνίδι της ομάδας του. Κατέβηκε για να μη δώσει δικαιώματα και να κερδίσει. Και το

πέτυχε.

Το ότι ο ΠΑΟΚ και ο Λουτσέσκου ήταν ντεφορμέ, παίκτες και προπονητής δηλαδή έκανε μπαμ. Δε θέλει και μεγάλη ανάλυση. Αλλά το δώρο του ρουμάνου με την παρουσία του Βιεϊρίνια ως δεξιό μπακ, δεν πρέπει να το περίμενε ούτε ο Αλμέιδα.

Προφανώς ο Αργεντίνος ήθελε να χτυπήσει εκεί τον ΠΑΟΚ, όποιος κι αν έπαιζε δεξιός μπακ.

Φανερό από την στιγμή που παίζει ο Μάνταλος και όχι ο Τσούμπερ και ο Πινέδα. Ο διεθνής άσος παίζει στον άξονα, όχι αριστερά. Ο Πινέδα θα έπαιρνε όλο το βάρος της πλευράς.

Και η τύχη, βασικά η κακή έμπνευση του Λουτσέσκου, έφερε τον κορυφαίο παίκτη της ΑΕΚ, τον πιο σταθερό σε απόδοση εδώ και δύο χρόνια απέναντι στον 37χρονο αρχηγό του αντιπάλου.

Η προσφορά του Βιεϊρίνια στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και φυσικά στον ΠΑΟΚ είναι τεράστια. Από τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία του κλαμπ. Αλλά μάλλον πρέπει κάποιος να ξέρει πότε πρέπει να αποσυρθεί από τα φώτα ή έστω να περιορίζεται ο χρόνος του μέσα στο γήπεδο.

Ο Πινέδα τον εξέθεσε στο 100%. Και όχι μόνο στη φάση του γκολ.

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΑΕΚ, Αλμέιδα, Πινέδα,aek, almeida, pineda