ΑΕΚ: Ενδιαφέρον της Γκόρνικ για Μπακάκη!

23:25 4/8/2021 - Πηγή: Sportime

AEK: Σύμφωνα με πολωνικό δημοσίευμα, η Γκόρνικ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μιχάλη Μπακάκη.

Η μεταγραφή του Μισλέν προχωρά πολύ άμεσα και η ΑΕΚ θέλει να τελειώνει γρήγορα με τα διαδικαστικά με τον Γάλλο δεξιό μπακ.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με πολωνικό δημοσίευμα, η Γκόρνικ ενδιαφέρεται για τον Μιχάλη Μπακάκη και προσπαθεί να τον αποκτήσει. Μάλιστα, στο δημοσίευμα τονίζεται ότι η Ένωση είναι πρόθυμη να παραχωρήσει τον Έλληνα διεθνή είτε ως ελεύθερο είτε με χαμηλό αντίτιμο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ιστοσελίδα

meczyki.pl:

«Μετά το κακό ξεκίνημα της σεζόν, η Γκόρνικ Ζάμπρζε θέλει να ενισχυθεί περαιτέρω και προσπαθεί να φέρει τον έμπειρο αμυντικό της ΑΕΚ, Μιχάλη Μπακάκη.

Ο 30χρονος Ελληνας είναι έμπειρος ποδοσφαιριστής καθώς έχει αγωνιστεί 196 φορές με την ΑΕΚ. Πρόσφατα, είχε μια κακή περίοδο και η σχέση του με τους φιλάθλους είναι άσχημη. Ως εκ τούτου η ομάδα της Αθήνας είναι πρόθυμοι να τον παραχωρήσουν δωρεάν ή με ένα μικρό αντίτιμο. Στην ΑΕΚ θα αντικατασταθεί από τον Κλεμάν Μισλέν της Λανς.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Γκόρνικ προσέγγισε τον 20 φορές διεθνή με την Ελλάδα και είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι η αποζημίωση δεν αποτελεί πρόβλημα. Πρέπει όμως να υπάρξει συμφωνία και με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος παίρνει 300 χιλιάδες ευρώ ετησίως».

Η Γκόρνικ, στην οποία αγωνίζεται και ο Στέφανος Ευαγγέλου αλλά και ο Γιάννης Μασούρας (ως δανεικός από τον Ολυμπιακό), ενισχύθηκε το καλοκαίρι με τον Λούκας Ποντόλσκι, ενώ στο δεύτερο μισό της σεζόν 2019/20, η ΑΕΚ είχε παραχωρήσει ως δανεικούς τους Γιώργο Γιακουμάκη και Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο.

Διαβάστε επίσης:

Μισλέν: Έκανε το «αγροτικό» του και τώρα σειρά έχει η ΑΕΚ!

ΑΕΚ: Πώς ο Τάνκοβιτς «κέρδισε» τον Ντεσπότοφ στα… σημεία

Φωτιά στην Εύβοια: Σώθηκε η Μονή του Οσίου Δαυίδ!

Ιωσήφ Σηφάκης για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα