ΑΕΚ: Ευχάριστα νέα για Τσιγκρίνσκι-Λόπες

14:22 9/7/2019 - Πηγή: Sportime

Τα νέα από την προπόνηση της ΑΕΚ ήταν θετικά αφού σε μέρος του πρωινού προγράμματος συμμετείχαν οι Τσιγκρίνσκι και Λόπες, δείχνοντας πως δεν αντιμετωπίζουν κάτι σοβαρό.

Οι δύο ποδοσφαιριστές ακολούθησαν το πρώτο μέρος του προγράμματος και έδειξαν ότι δεν ταλαιπωρούνται από κάτι ανησυχητικό, φέρνοντας «χαμόγελα» στο προπονητικό τιμ των «κιτρινόμαυρων».

Ο Ουκρανός στόπερ και ο Πορτογάλος

αμυντικός αντιμετώπισαν κάποια προβλήματα τις προηγούμενες μέρες όμως σήμερα ακολούθησαν το πρώτο κομμάτι του προγράμματος που αφορούσε την φυσική κατάσταση.

Στη συνέχεια δούλεψαν ατομικά ενώ χρησιμοποίησαν μπάλα σε κομμάτια ασκήσεων. Όπως φάνηκε και οι δύο βρίσκονται σε πορεία επιστροφής σε κανονικούς ρυθμούς και σύντομα να ακολουθήσουν όλο το πρόγραμμα προπονήσεων της ΑΕΚ.

Θυμίζουμε ότι οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται στην πολωνική πόλη από τις 2 Ιουλίου, για το βασικό στάδιο προετοιμασίας τους , όπου θα δώσουν τέσσερα φιλικά παιχνίδια πριν επιστρέψουν στην Αθήνα.

Στo πρώτο της φιλικό παιχνίδι επί πολωνικού εδάφους η ΑΕΚ κέρδισε την Γκόρνικ με 1-0 και γκολ του Μάρκο Λιβάια μετά από ασίστ του Βίκτωρα Κλωναρίδη.

Η επόμενη φιλική αναμέτρηση για την ομάδα του Μιγκέλ Καρντόσο είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 12/7 στις 19:00 απέναντι στην Τρέντσιν, με τον Πορτογάλο τεχνικό να έχει την ευκαιρία να βγάλει ακόμη πιο χρήσιμα συμπεράσματα για την πορεία της ομάδας του.

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

The post ΑΕΚ: Ευχάριστα νέα για Τσιγκρίνσκι-Λόπες appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα