ΑΕΚ: Διαρκείας τέλος την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΑΕ ΑΕΚ θέλοντας να υπενθυμίσει στους οπαδούς της, το πότε τελειώνει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη φετινή περίοδο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει, η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ, όσοι θέλουν να προμηθευτούν το εισιτήριό τους θα πρέπει να το κάνουμε την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Λάνγκφορντ: «Με κλώτσησαν σκόπιμα και μου έσκισαν τη φανέλα» (pic)

Αναλυτικά η ανακοίνωση

της ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ ΒC υπενθυμίζει, ότι την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου ολοκληρώνεται η διάθεση των Εισιτηρίων Διαρκείας.

Παρακαλούνται οι φίλοι της ΑΕΚ να σπεύσουν να τα προμηθευτούν, προκειμένου να στηρίξουν την προσπάθεια της «Βασίλισσας» στις εγχώριες διοργανώσεις και στο BCL.

ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ».

View this post on Instagram

Τα «εγκαίνια» ΑΕΚ BC – betshop για την περίοδο 2019-2020 και η αποκάλυψη της νέας εμφάνισης της «Βασίλισσας» Δείτε ολόκληρο το βίντεο στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube #AEKBC #FollowTheQueen

A post shared by AEK B.C. (@aekbc) on Sep 25, 2019 at 4:05am PDT

Κάντε Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook για να μαθαίνετε με υπευθυνότητα και άποψη ό,τι συμβαίνει στον αθλητικό κόσμο και όχι μόνο. Η ομάδα του Sportime είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμη για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας. Στείλτε στο Inbox για όποια απορία έχετε και θα λάβετε άμεση απάντηση. Ένα Like και… μένεις ενημερωμένος όλο το 24ωρο σχετικά με όσα γίνονται!

The post ΑΕΚ: Διαρκείας τέλος την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα