ΑΕΚ: Δεν θα πάει ο Μελισσανίδης στον τελικό -Παρόντες Γιώργος και Ιάκωβος

Η ΑΕΚ την Κυριακή δίνει τον μεγάλο τελικό με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για το Κύπελλο Ελλάδος, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να μην βρίσκεται στις εξέδρες.

Ο διοικητικός ηγέτης της Ενωσης είναι τιμωρημένος μετά τα όσα έγιναν στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Αρη στο ΟΑΚΑ και την ένταση στους εσωτερικούς χώρους.

Αντιθέτως, παρόντες θα είναι ο γιος του Δημήτρης και αδερφός του Ιάκωβος.

Ετσι, ο Δημήτρης Μελισσανίδης για ακόμη μία φορά δείχνει ότι σέβεται τις αποφάσεις των αρμοδίων οργάνων και την τιμωρία του, παρότι είναι ένα σημαντικό ματς για την ΑΕΚ που κρίνει ένα τρόπαιο.

Τον περασμένο Ιούλιο, η ποινή του Δημήτρη Μελισσανίδη σχετικά με την απαγόρευση εισόδου του προαναφερθέντος στα γήπεδα έπεσε στους έξι μήνες από την Επιτροπή Εφέσεων μετά από τα όσα συνέβησαν στον ημιτελικό Κυπέλλου ΑΕΚ-Άρης. Στον «Τίγρη» είχε επιβληθεί αρχικά απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για διάστημα 8 μηνών, ωστόσο η Επιτροπή Εφέσεων έριξε την ποινή στους έξι μήνες, κάτι που σημαίνει ότι θα λήξει η τιμωρία του στα μέσα Οκτωβρίου. Ακόμη εξαφάνισε το πρόστιμο των 20.000 ευρώ στον ίδιο, ενώ μειώθηκε οριακά η χρηματική ποινή της ΑΕΚ, η οποία θα πληρώσει 65,000 ευρώ (68.000 το αρχικό πρόστιμο) και διατηρήθηκε η ποινή των δύο αγώνων χωρίς κόσμο (έτσι και αλλιώς ήταν χωρίς φιλάθλους λόγω κορωνοϊού).

Το άρθρο ΑΕΚ: Δεν θα πάει ο Μελισσανίδης στον τελικό -Παρόντες Γιώργος και Ιάκωβος εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα