ΑΕΚ: Χαμός σε όλη την Ευρώπη μιλά για τον παππού και τη συμβολική κίνηση Μελισσανίδη

Ο ΑΕΚτζής παππούς που «έσπασε» την καραντίνα για την «Αγιά Σοφιά» και η κίνηση της ΑΕΚ να του πληρώσει το πρόστιμο και να τον τιμήσει… ταξίδεψε παντού.

Και ειδικότερα η απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη να του δωρίσει το πρώτο διαρκείας της «Αγιά Σοφιάς» τιμής ένεκεν.

Η συμβολική κίνηση της «Ένωσης» αλλά και το πάθος του Κωνσταντίνου Φωτεινού για το γήπεδο και την ΑΕΚ έχουν ταξιδέψει από χθες βράδυ σε όλη την Ευρώπη.

Πιο συγκεκριμένα, διάφορες ιστοσελίδες κάνουν αφιέρωμα στην ΑΕΚ και τον ΑΕΚτζή παππού 88 ετών από το Παγκράτι.

Μάλιστα, η γαλλική ιστοσελίδα «sports.orange.fr», τονίζει μεταξύ άλλων ότι το… πάθος για την ομάδα του, τον οδήγησε στο «σπάσιμο» της καραντίνας, καθώς δεν μπόρεσε να αντισταθεί άλλο, μακριά από το γήπεδο. Ενώ και η σλοβένικη ιστοσελίδα «sta.si» γράφει για την ΑΕΚ και τον ΑΕΚτζή παππού. Έπειτα και το ουγγρικό Μέσο «glasistre.hr» υπογραμμίζει ότι «ο Έλληνας παππούς φίλος της ΑΕΚ, έσπασε την καραντίνα, προκειμένου να δει τις εργασίες του νέου γηπέδου. Αλλά και το κροατικό Μέσο «sportske.jutarnji.hr», γράφει ότι «το κλαμπ του Μάρκο Λιβάγια θα πληρώσει το πρόστιμο ηλικιωμένου φίλαθλου της ομάδας, που βγήκε έξω παρά τον κορονοϊό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ΑΕΚ δίνει διαρκείας και πληρώνει το πρόστιμο του φιλάθλου που ήθελε να δει την «Αγιά Σοφιά»

The post ΑΕΚ: Χαμός σε όλη την Ευρώπη μιλά για τον παππού και τη συμβολική κίνηση Μελισσανίδη appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα