ΑΕΚ-Μπακάκης: Η σχέση τους οδηγεί σε αδιέξοδο!

ΑΕΚ-Μπακάκης: Τόσα χρόνια (6, δεν είναι λίγα) ήταν μαθημένος αλλιώς. Δεν είχε ζήσει τόση έντονη αμφισβήτηση, είχε τα «αδέρφια» του στα αποδυτήρια. Τώρα, είναι τελείως διαφορετικά. Αισθάνεται ακάλυπτος. Όχι μόνο γιατί αποχώρησε το παρεάκι του (Ανέστης, Λαμπρόπουλος και Μπακασέτας μια και με τον Μάνταλο ουδέποτε είχε παρτίδες), αλλά διότι κυρίως νιώθει την ανάγκη να αλλάξει περιβάλλον.

Ζυγώνει τα –άντα και δεν είναι καν μέσα στο Top 7 συμβολαίων της ΑΕΚ. Οντας

αρχηγός της και βασικός δεξιός μπακ της Εθνικής Ελλάδας. Με τον Μάσιμο Καρέρα να τον «αδειάζει» μετά τον τελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, ο Μιχάλης Μπακάκης κατάλαβε πως σήμανε η ώρα.

Εφεξής, αόρατος τόσο στο Αγρίνιο, όσο και με την Σεντ Γκάλεν. Πήγε και χτύπησε την πόρτα του Ιλια Ιβιτς. «Θέλω να αποχωρήσω. Ελατε να βρούμε τον τρόπο», το φιλικό μήνυμα του 29χρονου δεξιού μπακ.

Όπως αποκαλύφθηκε και στο «Sportime.gr», ο Μπακάκης ζήτησε να πάει δανεικός στην Λεγανές, ομάδα της Σεγούντα Ντιβιζιόν, η οποία φθάνει να του δίνει μέχρι και 4 κατοστάρικα, την ίδια στιγμή που στην ΑΕΚ «καθαρίζει» κανένα 250άρι.

«Δεν πας πουθενά δανεικός. Θέλουμε χρήματα για να αποχωρήσεις», μέσες άκρες η απάντηση του Ιβιτς με τους «κιτρινόμαυρους» να αξιώνουν τουλάχιστον 7 κατοστάρικα, ποσό ενδεχομένως που θα μπορούσε να μπει ως υποχρεωτική όψιον αγοράς από την Λεγανές σε περίπτωση προβιβασμού στην Πριμέρα Ντβιζιόν. Αυτή είναι η ιστορία.

Πλέον, το ζητούμενο είναι η επόμενη μέρα μια και μέχρι νεοτέρας δεν έχει βρεθεί «χρυσή» φόρμουλα. Ο Μπακάκης έχει ένα συμβόλαιο μέχρι το 2023 και σε καμία των περιπτώσεων δεν είναι διατεθειμένος να μείνει στο «ψυγείο».

Μήτε την ΑΕΚ θα συνέφερε μία τέτοια κατάσταση. Πόσο μάλλον όταν πίσω από τον Μπακάκη υπάρχουν οι Παυιλίνιο (σ.σ.: δεν κόβουν φλέβες), Βασιλαντωνόπουλος (σ.σ.: στοίχημα 101%).

Ηδη, το ζήτημα Μπακάκη έχει φθάσει μέχρι το «αφεντικό», το οποίο όπως και στην περίπτωση με τον Γαλανόπουλο δεν αποκλείεται να παρέμβει προσωπικά για να λυθεί η παρεξήγηση. Το be continued…

Το άρθρο ΑΕΚ-Μπακάκης: Η σχέση τους οδηγεί σε αδιέξοδο! εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα