ΑΕΚ: Αποχαιρέτισε ο Λαμπρόπουλος στα Σπάτα

Τέλος και… τυπικά ο Βασίλης Λαμπρόπουλος από την ΑΕΚ.

Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι παίκτες της ΑΕΚ σήμερα, μετά τον χαμένο τελικό από τον ΠΑΟΚ το Σάββατο και ένας από τα πιο αγαπητά μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος αποχαιρέτισε. Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του με την Ενωση

και σήμερα είπε «αντίο» στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων αποχωρώντας και αφήνοντας πολλούς φίλους.

Ο διεθνής Ελληνας κεντρικός αμυντικός, μετά από πέντε χρόνια στην ΑΕΚ, 135 συμμετοχές και 5 γκολ βγάζει τα «κιτρινόμαυρα» της Ενωσης έχοντας κατακτήσει ένα Πρωτάθλημα και ένα Κύπελλο και έχοντας παίξει σε ομίλους του Champions League και στο Europa League. Σήμερα, στα Σπάτα αποχαιρέτησε συμπαίκτες και τεχνικό επιτελείο, ενώ τις επόμενες μέρες θα επισκεφθεί τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, για να ολοκληρωθεί και τυπικά η συνεργασία του με την Ενωση.

Να θυμίσουμε ότι ο 29χρονος Λαμπρόπουλος από τον Νοέμβριο είχε «κοπεί» με απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη (μετά από το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο), μαζί με τους Αντρέ Σιμόες και Τάσο Μπακασέτα. Τελικά οι δύο τελευταίοι που ήταν και πιο δύσκολες υποθέσεις ανανέωσαν το συμβόλαιο τους, ενώ ο δυναμικός στόπερ όχι. Και πλέον ως ελεύθερος αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Ολα δείχνουν πάντως ότι πάει σε ομάδα του εξωτερικού.

The post ΑΕΚ: Αποχαιρέτισε ο Λαμπρόπουλος στα Σπάτα appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα