ΑΕΚ: «Αν πάρει την Nova ο Μαρινάκης, δεν μένουμε»

23:21 9/9/2019 - Πηγή: Sportime

ΑΕΚ και Βαγγέλης Μαρινάκης μαζί δεν πάνε… Γνωστό αυτό και η Ένωση το κάνει ξεκάθαρο για άλλη μία φορά μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού βρίσκεται σε ανοιχτή διαδικασία απόκτησης του 30-35% της Forthnet. Κάτι που σαφώς επηρεάζει και την Nova

και τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος.

Από πλευράς ΑΕΚ πάντως ξεκαθαρίζουν πηγές της ότι σε περίπτωση που πάρει την Forthnet ο Μαρινάκης προφανώς και η ομάδα θα ψάξει για νέα τηλεοπτική στέγη. Πάντως να θυμίσουμε ότι η ΑΕΚ ολοκληρώνει την συμφωνία της με το συνδρομητικό κανάλι τέλη της τρέχουσας σεζόν. Όποτε αν προχωρήσει ο Μαρινάκης σε απόκτηση της Nova τότε αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις. Και σίγουρα αν αποχωρήσει πρόωρα θα πληρώσει ρήτρα.

Ας δούμε, πάντως, πότε και εάν θα ολοκληρωθεί το deal της Nova με τον γνωστό εφοπλιστή. Δεν είναι μία απλή διαδικασία το να περάσει στα χέρια του η συγκεκριμένη εταιρεία. Θα χρειαστεί χρόνος και δεν αποκλείεται ως τότε να έχει ολοκληρωθεί η σεζόν.

Ζήσε το πιο καυτό καλοκαίρι της ζωής σου. Απόκτησε σήμερα το MINI που πάντα ήθελες με όφελος έως €5.000 και προνομιακό επιτόκιο 2,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI στη Σπανός ΑΕ. Μην αργείς. Οι MINI HOT DAYS διαρκούν για λίγες ημέρες και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων**. Εσύ θα προλάβεις;

The post ΑΕΚ: «Αν πάρει την Nova ο Μαρινάκης, δεν μένουμε» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα