ΑΕΚ: Αμφίβολοι Οικονόμου, Λόπες και Γαλανόπουλος για το ντέρμπι με ΠΑΟ!

Η ΑΕΚ προετοιμάζεται για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό Στάδιο με αρκετά προβλήματα.

Σήμερα ο Μάριος Οικονόμου δεν έκανε προπόνηση με την Ενωση. «Κουβαλά» πρόβλημα από την περασμένη εβδομάδα, έπαιξε με αυτό κόντρα στον Ατρόμητο (είχε δεμένο πόδι στο ματς), ενώ απέκτησε πρόβλημα και στο άλλο πόδι κατά τη διάρκεια του 90λεπτου. Ετσι, έκανε χαλαρά τρέξιμο

και προπόνηση μέσα στην εβδομάδα. Και σήμερα έμεινε εκτός προπόνησης με ατομικό πρόγραμμα, αφού νιώθει πόνους. Αν λείψει τότε δημιουργείται μεγάλο ζήτημα στην άμυνα. Διότι είναι εκτός λόγω τιμωρίας και ο Ογκνιεν Βράνιες. Και έτσι μένουν ως «καθαρές» επιλογές στόπερ μόνο οι Τσιγκρίνσκι-Σβάρνας. Οπότε σε αυτό το σενάριο είτε αυτοί οι δύο θα είναι στο κέντρο της άμυνας, είτε θα πρέπει ο Νίκος Κωστένογλου να κάνει… πείραμα στην άμυνα. Κάτι που βεβαίως δεν είναι καθόλου εύκολο όταν πρόκειται για ένα τόσο απαιτητικό και δύσκολο ματς όπως εκτός έδρας ντέρμπι κόντρα στον μαχητικό και φορμαρισμένο Παναθηναϊκό.

Ο Έλντερ Λόπες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, καθώς νιώθει ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους του δεξιού του ποδιού. Ο Κώστας Γαλανόπουλος δεν προπονήθηκε και σήμερα λόγω της γαστρεντερίτιδας που τον ταλαιπωρεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ: Στηρίζει Κωστένογλου- «Εχουμε προπονητή»

Αμφίβολοι και οι τρεις για το ΠΑΟ-ΑΕΚ

Πλέον και οι τρεις είναι αμφίβολοι για το ντέρμπι με τον ΠΑΟ με τον Νίκο Κωστένογλου να έχει πια αρκετά προβλήματα. Αύριο και μεθαύριο θα ξεκαθαρίσουν πολλά για το αν προλάβουν να είναι έτοιμοι και για να μπουν στην αποστολή του αγώνα στο ΟΑΚΑ. Το θετικό για την ΑΕΚ είναι ότι επιστρέφει στο αρχικό σχήμα ο Πέτρος Μάνταλος, ο Νίκλας Χουλτ και ο Μιχάλης Μπακάκης, δίνοντας… ανάσα στον προπονητή.

Εκτός προπόνησης έμεινε και ο Βίκτωρ Κλωναρίδης, ο οποίος συνέχισε το πρόγραμμά που ακολουθεί μετά τον σοβαρό τραυματισμό του. Η αυριανή προπόνηση της Ενωσης είναι προγραμματισμένη στις 11:00 στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι δεύτερες σκέψεις του Κωστένογλου για την άμυνα

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post ΑΕΚ: Αμφίβολοι Οικονόμου, Λόπες και Γαλανόπουλος για το ντέρμπι με ΠΑΟ! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα