ΑΕΚ – Μαδέιρα 22-30: Αντίο με χειροκρότημα

Δεν κατάφερε να περάσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στον τελικό του Τσάλεντζ Καπ η ΑΕΚ, καθώς ηττήθηκε από την Μαδέιρα με 22-30.

Έτσι, ολοκληρώθηκε η φετινή – επιτυχημένη το δίχως άλλο – πορεία της Ένωσης στην Ευρώπη. Είχε δύσκολο έργο καθώς έπρεπε να ανατρέψει το -5 του πρώτου αγώνα και οι Πορτογάλοι μπήκαν αποφασισμένοι από την αρχή. Δημιούργησαν μια διαφορά των τεσσάρων γκολ, την οποία κράτησαν ως το τέλος του ημιχρόνου, κάνοντας απίθανη έτσι την ανατροπή, καθώς

σε 30 λεπτά η ΑΕΚ ήθελε ένα +10 για να πάρει το εισιτήριο του τελικού.

Το ημίχρονο πάντως σημαδεύτηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Σεμέδο, που στο 28’ έπεσε στο έδαφος καθώς του γύρισε η γλώσσα, αλλά οι γιατροί τον επανάφεραν και πήγε στο ιατρείο καταχειροκροτούμενος.

Το παιχνίδι ήταν τυπική διαδικασία στο δεύτερο ημίχρονο. Οι Πορτογάλοι ξέφυγαν με επτά τέρματα διαφορά (13-20), με την Ένωση να δείχνει απογοητευμένη και να κάνει εύκολα λάθη στην επίθεση. Την ίδια ώρα οι Πορτογάλοι δεν έκοψαν ρυθμό και έφτασαν το σκορ στο +9 (19-28 στο 52’).

Ο κόσμος της ΑΕΚ όμως δε σταμάτησε να τραγουδά και χειροκρότησε στο τέλος τους παίκτες του Νίκου Γραμματικού, που έκαναν άλλη μια σπουδαία ευρωπαϊκή πορεία.

ΑΕΚ: Γιάκομπσεν 4, Μπάλαζ 6, Βραζάλιτσα 3, Παλεβίτσιους 7, Δομπρής 2.

ΜΑΔΕΪΡΑ: Σεμέδο 5, Νογκέιρα 8, Ριμπέιρο 1, Πενέδα 1, Σόουζα 4, Περέιρα 1, Σάντος 6, Σοάρες 2, Μιράντα 1, Μαρτίνς 1.

The post ΑΕΚ – Μαδέιρα 22-30: Αντίο με χειροκρότημα appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα