ΑΕΚ-Άρης: Απίστευτο! Ο Αλμέιδα άφησε και πάλι εκτός τους σταρ του – Αυτός είναι ο «αντι-Βερστράτε» στην 11άδα του Άρη»

Ματίας Αλμέιδα και Άκης Μάντζιος ανακοίνωσαν τις 11άδες για το ΑΕΚ-Άρης που θα διεξαχθεί στις 21:00, στην ΟΠΑΠ Arena, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Αργεντινός τεχνικός επεφύλασσε κάποιες εκπλήξεις, καθώς παρά την απουσία του Λιβάι

Γκαρσία, εκτός 11άδας είναι ο Πόνσε, ενώ εκτός αποστολής είναι τελικά ο Αραούχο για προληπτικούς λόγους.

Αναλυτικότερα στο τέρμα θα είναι ο Αθανασιάδης, Χατζισαφί, Μουκουντί, Βίντα και Σιντιμπέ τετράδα στην άμυνα, χαφ οι Σιμάνσκι, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς αριστερά, Ελίασον δεξιά, ενώ το επιθετικό διδυμο θα συνθέσουν οι  Μάνταλος και Τσούμπερ.

ΑΕΚ: ΑΘανασιάδης, Σιντιμπε, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Ελίασον, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς, Τσούμπερ, Μάνταλος.

Στον πάγκο: Γκίνης, Μοχαμάντι, Ρότα, Μήτογλου, Ραντόνια, Άμραμπατ, Πόνσε, Πισάρο, Ζίνε.

Η ενδεκάδα της ομάδας μας για τον εκτός έδρας αγώνα απέναντι στον @ArisFC #aekaris #aekfc #aekfcseason2023_2024 #slgr pic.twitter.com/7yGrwpqKhP

AEK F.C. (@AEK_FC_OFFICIAL) December 4, 2023

Τζούρασεκ ο αντι-Βερστράτε στον Άρη

Ο Άκης Μάντζιος επέλεξε τελικά τον Νέβεν Τζούρασεκ για να καλύψει το κενό του Βερστράτε που δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο αποψινό παιχνίδι.  Ο Κροάτης που είχε μπει ως αλλαγή στο νικηφόρο 0ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τα πήγε καλά, θα είναι ο παρτενέρ του Ζουλ στα χαφ.

Από εκεί και πέρα ο Κουέστα θα είναι στο τέρμα, αριστερά και δεξιά στις πτέρυγες της άμυνας θα είναι οι Μοντόγια και Οντουμπάτζο, αντίστοιχα, στα στόπερ Φαμπιάνο, Μπράμπετς, αριστερά στην επίθεση ο Παναγίδης, δεξιά ο Σουλεϊμάνοφ, στην κορυφή ο Μορόν και πίσω του ο Νταρίντα.

Άρης: Κουέστα, Οντουμπάζο, Μοντόγια, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ζουλ, Τζούρασεκ, Νταρίντα, Σουλεϊμάνοφ, Παναγίδης, Μορόν.

Διαιτητής: Μοχάμεντ Αλ Χακίμ (Σουηδία)Α’ Βοηθός: Μεχμέτ Κολούμ (Σουηδία)Β’ Βοηθός: Ρόμπιν Βίλντε (Σουηδία)4ος διαιτητής: Αλέξανδρος ΤσακαλίδηςVAR: Πάουλους Φαν Μπέκελ (Ολλανδία)

Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα