ΑΕΚ – ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τεράστια πρόταση της Φενέρμπαχτσε στον Μάρκο Λιβάια!

21:02 1/9/2020 - Πηγή: Sportime
Οι Τούρκοι βάζουν εμπόδια στην ΑΕΚ στην προσπάθειά της να ανανεώσει το συμβόλαιο του Μάρκο Λιβάια.

Είναι το θέμα των ημερών στην ΑΕΚ. Είναι αυτό που μονοπωλεί τα πάντα στο ρεπορτάζ της. Ο λόγος φυσικά για τον Μάρκο Λιβάια και την επικείμενη ανανέωση του συμβολαίου του. Η τουρκική Φενερμπαχτσέ αποδεικνύεται υψηλό εμπόδιο στις συζητήσεις και τις απαιτήσεις του Κροάτη επιθετικού.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Διότι στην όλη

συζήτηση για την ανανέωση του συμβολαίου του Λιβάια με την ΑΕΚ υπάρχουν δεδομένα.
Δεδομένο πρώτο. Ο 27χρονος επιθετικός θέλει να μείνει στην «Ενωση». Δεν είναι μια τοποθέτηση που τι λέει και τι ξαναλέει απλά για να την πει. Αυτή είναι η πραγματική του επιθυμία.

Δεδομένο δεύτερο. Υπάρχει οικονομική απόσταση με την ΑΕΚ. Αρκετά μεγάλη. Περί το μισό εκατ. ευρώ σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε. Ακόμα πιο υψηλή, πιο υψηλή κι από όσα αξιώνει δηλαδή και ο παίκτης από την ΑΕΚ, είναι η πρόταση της Φενέρ που έχει στα χέρια του ο ατζέντης του παίκτη.

Για να μιλήσουμε με πρόσωπα και αριθμούς. Ο Βιτσέντσο Καβαλιέρε ήταν στην Τουρκία για την ολοκλήρωση του Ουρουγουανού στόπερ, Μαουρίτσιο Λέμος. Ο τελευταίος πήγε από τη Λας Πάλμας στη Φενερμπαχτσέ. Εκεί λοιπόν ενημερώθηκε πως η πρόθεση της ομάδας του Μπουλούτ είναι να προσφέρει δύο εκατ. ευρώ ετησίως στον Κροάτη!

Ο παίκτης έχει ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο με την ΑΕΚ και δεν υπάρχει ενημέρωση για επίσημη πρόταση στην «Ένωση». Παρότι βέβαια από την Τουρκία υπάρχει ενημέρωση που δεν αποκλείεται να φτάσει επίσημο έγγραφο στα χέρια της ΠΑΕ τις επόμενες μέρες. Δεν υπάρχει και πρόθεση του παίκτη είναι να αποχωρήσει, πολλώ δε να πιέσει. Σε καμία περίπτωση. Από τη στιγμή που γνωρίζει όμως πως από την πρώτη πρόταση της ΑΕΚ μπορεί να βρει σχεδόν τα διπλάσια σε περίπτωση αποχώρησης, η πίεση ασκείται στην πλευρά της ΑΕΚ. Θα έχουμε ακόμα αρκετά επεισόδια στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Το άρθρο ΑΕΚ – ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τεράστια πρόταση της Φενέρμπαχτσε στον Μάρκο Λιβάια! εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα